Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sunkissed : vårfest | Blå

Onsdag 12. mai:

vårfest!

150,-/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed : Craig Richards + Tanlines

Craig Richards er sjef på dette tiårets viktigste klubb. Siden 1999 har Fabric vært episentrum for house og techno og klubben viser ingen tegn til å gi seg.  g-HA & Olanskii + Vinni Villbass +++

CRAIG RICHARDS [Fabric]
TANLINES [live]
g-HA & Olanskii
Vinny Villbass
+ Sunkissed & Blå allstars ute

SUNKISSED & BLÅ ::: VÅRFEST!!!
Onsdag 12 Mai [Natt til Kristihimmelfart]
Blå / Brenneriveien 9c
17:00 -22:00 ute [gratis]
22:00 - 03:30 inn [150 kr]

Da Craig ble valgt som resident for fabric var det nok en del folk som klødde seg i hodet. Craig var jo ikke en superstar dj, 'slik som Paul Oakenfold' som frontet klubben Home som åpnet samme år. Men fabric eier Keith Reilly var ikke ute etter stjerner, han ville ha en dj med integritet, lidenskap og mot til å stake sin egen kurs. I dag er Home for lengst stengt, mens Fabric fortsetter å vise hvor skapet skal stå.

Craig er mest kjent for sine avsluttningssett på Fabric; Dyp techhouse, gjerne lange episke låter, som han møysommelig har tested og samlet gjennom årene. Men i det siste har Craig også gravd dypere enn normalt i platebaggen. I likhet med Ata's sinsyke sett fra vårfesten i fjor, har Craig også tatt fram masse godbiter fra den tida house, italo, disko, elektro, new wave og techno lekte i samme sandkasse. Dette er musikk som har informert alt fra klokkerein techno til James Murphy's DFA, og som er minst like dansebar i dag som dengang.

Tanlines er en Brooklynbasert produksjonsduo bestående av Jesse Cohen og Eric Emm. Jesse har spilt i Professor Myrder og Eric Emm har spilt i Don Caballero og Storm and Stress. Eric har og produsert for Free Blood, Telepathe og High Places. Tanlines er organisk, med litt tropisk tilgang til dansemusikk basert på bongo, gitar, vokal, synth og bass. På deres YouTube profil har de laget alle deres videoer selv. De klipper bilder til rytmen. Gjort før, men ikke alle gjør det selv.

Cohen og Emm har gjort remixer for Tough Alliance, El Guincho og Telepathe. De har gitt ut en singel på plateselskapet Young Turks (som ga ut The XX ) Nå for tiden arbeider de med en EP som skal gis ut på True Panther. De er og aktuelle på en Kitsuné sin samler nr 7. Mang kan skrive så mangt om Brooklynbaserte duoer og trioer, men disse gutta har no eget ved seg og lydbildet er på ett vis litt skandinavisk.

Kvelden er selvsagt drapert av herrene g-HA & Olanskii og Vinny Villbass, lett dosert for å dra ballet i gang. Det vil si, vi drar igang ballett ut fra fem på uteserveringa med et kobbel av Sunkissed's faste dj's, skråstrek arrangørhoder, i fri utfoldelse med Blå's egne trubadurer.

Billett kjøpes i døra

Video:

Kommenter: