Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
14.Mai | Freudian Kicks: Silas Adler (DK) | Blå

Fredag 14. mai:

FREUDIAN KICKS:

CC:100/KL. 23:00/ID: 20 år

Silas Adler (DK/Soulland) + Tom Dragebo

+ DJ's fra Sunkissed og Oslo Live. Freudian Kicks feirer et rykende ferskt samarbeid med Soulland (DK), med å presentere en herlig kombo:

Silas Adler er designeren i Soulland, et progressivt dansk herremerke fra København. Soulland selges i hippe sjapper fra New York til Amsterdam, fra New Zealand til Holland, fra Paris til Oslo. Silas er også en del av det danske DJ crew'et SBHSMG som nylig slapp EP'en Conta/Mamacita på labelet Demento Mori. Silas er kjent for å gjøre gulvet varmt i København og har gjort DJ gigs med flertallige internasjonale artister som Teki Latex, Trentemøller, Sebastian, Alex Taylor fra Hotchip og The Salty Bit etc. Silas spiller party, bounce house!

Tom Dragebo, er en energisk Dj med store ambisjoner. Han har sammen med Alex Jangle bygget opp klubbkonseptet Audiomonia på Villa. For et år tilbake emigrerte Tom og Alex til solen i Barcelona, og gutta har tatt den Katalanske hovedstaden med storm. De er for tiden hus-Djer på et av byens hippe klubbkonsept; The Gallery, samtidig som de er i ferd med å bygge opp hjertebarnet Audiomonia i Spania. Tom komponerte et fantastisk run-way track på 45 min til Freudian Kicks sin første visning, for øvrig smuglet han også med seg FK designer Linn Sannes Brevik til Barca!
Tom spiller moderne, dyp groovy house og tech house med masse kjærlighet og energi.

Gaute (Oslo Live) og godtfolk fra Sunkissed kjører kvelden i gang på uteserveringen og videre til dansken tar over spakene senere på kvelden. Det er duket for fest!

Billett kjøpes i døra

Kommenter: