Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
17 mai med DJ Feadz! | Blå

Mandag 17. mai:

GRATULERER MED DAGEN!

100,- inne/KL. 12:00/ID: 18 ute / 20 inne

17. Mai Fest med DJ Feadz!

Sprudlevann og jordbær. Gratulerer med dagen! 17. mai feiring på Blå med DJ Feadz og Gemini Corpulenti.

17. mai i fjor ble en superdag på Blå med solide doser nasjonalfunk, grunnlovsjazz og hurraforkongendisco i regiav Frank Znort og et par dj-tvillinger vi fant på lageret.

Vi satser på å repetere suksessen med verdens tjukkeste dj-duo, Gemini Corpulenti. For anledningen har de bestemt seg for å holde fred med hverandre og heller konsentrere seg om å nok en gang gi oss lydsporet til den fineste måten å feire 17. mai på: På Blå sammen med alle oss andre på huset.

I tillegg til ovenfor nevnte bredskuldrede brødre stiller en noe slankere franskmann: DJ Feadz! Om du ikke tror på hypen er det på tide å omvendes. Denne kruttønna av en neondandert franskmann leverer noen av de hotteste djsettene på kloden om dagen, ved siden av å produsere på det etterhvert så velrennomerte franske plateselskapet Ed Banger. Sist gang Feadz var på Blå var det til dels kaotiske tilstander, og vi regner med at nasjonaldagen ikke blir noe annerledes. For å lage en noenlunde forståelig analogi kan vi si at der andre djer på Blå leverer fin vin, leverer Feadz ekte trøndersk himkok! Henda i taket og tenna i tapeten med andre ord..

Blå er åpent fra klokken 12 på 17. mai.

En kommentar:

 1. 1.

  Bjarne T:

  17. May 2010, kl. 20:46

  Kjære Blå, jeg anser oss på fornavn nå etter at jeg har hatt gleden av å tilbringe de fire siste 17 mai feiringene hos deg.

  Jeg forstår at variasjon er viktig, og jeg må berømme deg for hvordan du har klart å gjøre dette i alle år. Jeg føler likevel at jeg nå,etter fire fine år, kan komme med et vennskapelig innspill. Det ville vært fint om du snart kunne bestemme deg om du skal ha matservering på din eminente uteservering eller ikke på 17 mai. Det har seg slik at i løpet av de siste årene ligger du nå på en herlig 50/50 på dette, det første året grillet du, det neste var dine gode venner i baren for fyllesyke til å orke å gjøre noe med saken, i fjor var det utsøkt asiatisk miks og i år var det ingen ting.

  Denne usikkerheten gjør det litt vanskelig å forberede seg før man kommer på besøk. For det er nemlig slik at en god konsert, og godt drikke, er så mye mer behagelig, og opplevelsen av dem så mye bedre, viss man samtidig ikke forgår av sult. Jeg er sikker på at du deller min oppfatning om at gjester som drikker på tom mage kan rett og slett bli litt ufine, og det er aldri det man ønsker på en god fest, man vil helst at alle er blide, glade og danser inn i de seine nattetimer.

  Så som et vennskepelig råd for neste års feiring, og vi møts sikkert igjen da, så kunne det vært hyggelig med litt informasjon om bespisningen.

Kommenter: