Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
28.mai: Ost & Kjex Releaseparty | Blå

Fredag 28. mai:

Helaftens Releaseparty:

120 + avg. / 150 i døra/KL. 21:00/ID: 20

Live: Ost & Kjex + DJ Trulz & Robin, Strangefruit & Nefertiti

+ VJ's Sac Magic (UK/FIN), Mr. Mucho & Vj Pop Com (France)

Da kan det endelig skje. Etter to fødsler og noen år på ysteriet er Ost & Kjex ferdige med sitt andre album ”Cajun Lunch”. Plata kommer ut på det tyske plateselskapet Diynamic Music og er en herlig røre av moderne housemusikk, gospel og en smule blues som låter umiskjennelig Ost & Kjex. Bandet består som vanlig av de to pubertetsvennene Tore Jazztobakk & Petter Hi-Fi Haavik som uten helt å forstå hva som hendte har blitt seniorer i det norske elektronika miljøet.

På ”Cajun Lunch” har tospannet beveget seg mot et tidsriktig, økologisk lydbilde. Bugge Wesseltoft er representert og det også tilgangs Tracee Meyn. Det tilfeldige møtet med den erfarne afroamerikanske vokalisten har satt tydelige preg på musikken som oser av soul, mørke nattklubber, psykedelia og NYC garage.

På konserten stiller en stor porsjon av byens fineste gospelkor The Traces ledet av Tracee Meyn og somaliske Nasra Ali Omar på perkusjon.

Ingen andre enn svirrebrødre Trulz & Robin kan spille plater etter konserten. Duoen har gått hånd i hånd med Osten & Kjexen de siste årene. Gutta spiller som kjent deilig, svingende, analog techno.

Hele byens dj-bestefar og leder av det psykedeliske disco-bandet Mungolian Jet-Set er også en annen selvsagt deltager. Pål har ved flere anledninger jobbet med O&K, senest på coverversjonen av Prince låta ”Dirty Mind” som før øvrig ble sluppet på Pål & Kango sitt label Luna Flicks i fjor.

Den somaliske dj Nefertiti er en Ostefavoritt og starter kalaset på uteserveringen med afrikansk og arabisk dansemusikk.

Det blir også live tegning, maling og visuals med Sac Magic fra Finland/Storbritannia, Hele byens Øivin Horvei  aka Mr. Mucho og den franske Vj´en Pop Com.

Billett legges ut snart

Kommenter: