Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Musikkfest 2010 | Blå

Lørdag 5. juni:

Gratis musikk til folket!

Gratis/KL. 12:00/ID: 20 år

Musikkfest 2010: Deathcrush + Dødpop + Radioresepsjonen DJ's

+ Hengsrøe Smie + Servoskudd + Traktor + Kaza & Knutsen. Full fres på uteserveringen med livekonserter!

Tider:
Hengsrø Smie 15:30 - 16:30
Radioresepsjonen 16:00 - 22:00
Kaza & Karlsen 17:30- 18:00
TMG = trio med gjester 18:00 - 19:00
Deathcrush 19:00 -19:30
Traktor 19:30 - 20:15
Servoskudd 20:00 - 20:30
dødpop 20:15 - 21:00


HENGSRØ SMIE
I en gammel låve tok en vestfoldgutt sine første steg ut i den norskspråklige lyrikkverden, og ettersom sangene ble virkelighet, dukket det opp en fra vestenfor sol og en annen fra østenfor måne for å gi lyd til det hele med sin bass og perkusjon. Siden vandret de over land og og holmeStrand og fikk med seg en surfer med en gammel opel, kassegitar og ultramarin scenetekke. Sammen har de vasket og siden endevendt den gamle låven. Hengsrød vil aldri bli det samme igjen. De håper alle å leve lykkelige alle sine dager...

RADIORESEPSJONEN DJ's
Lettbeint underholdning på sitt aller beste. Etter mange år på P3 fra kl.10-12 skal Radiorespsjonsgutta Tore, Steinar og Bjarte ta steget til fjernsynet. .De hadde sin siste radiosending, slik vi kjenner de idag, den 17.mai.
På Låkontoret er RR ett fast innslag hver dag. Vi savner de. Vi twitter ble RR booket en dag i mars.

KAZA  & KARLSEN
HVIS VI TAR DET FRA SCRATCH så startet Kaza & Karlsen, samarbeidet helt tilbake i 1993. Rhyme Renegade, Tongues Of Wisdom og Kaza gikk sammen for å lage demoen "Representin´2000". Demotapen blei sendt til Tommy Tee (Rainbow Radio), som spilte demoen på lufta. Litt i etterkant tok Hiphop ildsjelen Fred Russel kontakt, noe som resulterte i  debutskiva "When Starrs Collide" (1997). Deretter holdt de det gående frem til 1999 med diverse spillejobber som bl.a. support for Company Flow (Sentrum Scene) og Petter (Rockefeller). Etter en liten pause, ble gutta i 2003 kontaktet av LSK som ønsket en  supporterlåt av det litt hardere slaget. Dette resulterte i CD-singelen "Lillestrømgutt", som videre var med på å starte en ny epoke for gutta, nemlig språkskifte fra engelsk til norsk. Vinteren 2005 begynte ballen å rulle igjen. Resultatet ble "Første Skritt Mixtape" (2007), "Andre Skritt Mixtape" (2009), og albumet "Operasjon Dagsverk" (2009). Nå for tiden er Kaza & Karlsen sterkt medvirkende på Rissimo´s "Karlsen presenterer Rissimo" som slippes i juni 2010.

TMG = Trio med gjester
Blå skal ha tre meget habile musikere som samme på scenen og flere vokalister spiller med. Det vites enda ikke hva dette blir til, men at det blir bra, og at du vil bli imponert, er helt sikkert.

DEATHCRUSH
Bredbeint, syrete trio bestående av Andreas Larssen, Linn Nystadnes, Åse Bredeli Røyset. De blåste huet av opss sist vi så dem spille konsert og skal du oppleve lyden av fremtiden (som det så fint heter) så har du med å overvære Deathcrush når de hamrer ut mer fandenivoldsk post-punk, post hva faen som helst, en hva Sonic Youth eller noen andre har klart til dags dato.

TRAKTOR

“det er tungt å væra mann” har vært A-lista på Radio Nova og det er beintøft! Traktor syngen om livet på landet på norsk med tunge gitarriff og suggerende trommer a la Queens of the Stone Age. Det er skikkelig tak i dette bandet fra Lillehammer traktene.

SERVOSKUDD

Elektro på norsk med hint av madchester beats. Servoskudd er albumsvangre med plata: “En gledesdreper, er ingen drapsmann”. Tekstene ligger i De Lillos- og Familjenland og rytmene en krysning mellom Primal Scream på sitt mest elektroniske, og Kraftwerk.

dødpop
Skweelabel fra Norge. Skwee oppstod i Sverige. Det minner om dubstep og J-Dilla + Madlib = Jaylib.
dødpop sin andre samler er rett rundt hjørnet og den firrige relisfesten deres på BLÅ trakk fullt hus. De har spilt Sverige og Finland. Andre labeler som syssler med Skwee er Fløgsta Dancehall mm.
Beatbully og Melkeveien tar turen for skwee deg opp.

Kommenter: