Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sunkissed | Blå

Lørdag 5. juni:

Musikkfest Oslo!

150,-/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed : Cassy

g-HA & Olanskii + Skatebård + Vinny Villbass + Nico Coltsfoot. “...for lack of a better parallel, the city's Hacienda Club” - PitchforkMedia.com

CASSY [Cocoon.net]
g-HA & Olanskii
Skatebård
Vinny Villbass
Nico Coltsfoot
[+ visuelt] KyrreLys & Olanskii

Cassy er het potet i Berlin for tiden. Bursdagsfeiringen hennes på PanoramaBar i vinter hadde vel den største dj line-up'en på lenge i Berlin, vel og merke utenfor boksen. For dj boden tok kveldens hovedperson seg av selv, og det med myndig hånd. Det går gjetord om Cassy's dj set for tiden. Norske utsendinger i den tyske hovedstaden har sent euforiske meldinger fra dansegulvet lenge etter anbefalt leggetid, andre igjen har returnert med tårer og salighet i blikket.

En pekepinn kan man finne i Cassy's diskografi. Den er ikke verdens lengste, men dette er en ren perlerad av noe av den mest ektefølte dype housen laget på denne siden av millenniet. Cassy, som både produserer og gjør vokalen selv, har et lavmælt lydbilde som kan bedra vet første gjennomlytting. Hun lager musikk med hjertet og mestrer enkelhetens magi over insisterende og smittsomme grooves. Kvaliteten kan minne om som sammbygdinger som Ricardo Villalobos, men Cassy har en umiskjennelig kvinnelig hånd på verket som sprer varme og kjærlighet. Både miksen hun gjorde for Ostgut Ton 'Panorama Bar 01' og nå nylig for Cocoon 'Simply Devotion' anbefales på det sterkeste!

Skatebård har lenge vært landets fremste Italo ambassadør, med gjeve utgivelser på blant annet Kompakt og hans egen etikett Digitalo. Bård har lagd stor ståhei på Sunkissed et par ganger tidligere i live format. Denne gangen tar han med seg vinylen og leverer intet mindre enn en essensiell historie time på Gul. Undertegnede fikk gåsehusd og bakoversveis da Bård tok til platespillerne på en Smegma kveld på Berghain i høst. Settet var utvilsomt topp tre av de beste settene jeg har hørt i døskerhovedstaden det siste året. At det i tillegg var en nordmann bak roret i skjerfenes hovestad gjorde valget enkelt.

Mer myndig kontroll på dekk leveres fra La Cosa Sunkissed. g-HA & Olanskii, Vinny Villbass og Nico Coltsfoot sørger for topp baluba på Musikkens Dag. Ikke at folk er vanskelige å be denne hærlige dagen. De siste to årene har levert noen legendariske kvelder, og tidlig oppmøte, subsidiert forhåndskjøpt billett, er anbefalt.

vœr sunkissed : www.sunkissed.no

Neste Sunkissed : lørdag 3 juli : LIVE AT ROBERT-JOHNSON
DJ ATA [Robert-Johnson]
ARTO MWAMBE live [Brontosaurus]
OLIVER HAFENBAUER [Robert-Johnson]
SEBASTIAN KAHRS [Robert-Johnson]
g-HA & Olanskii
Vinny Villbass
+ Henri Le Coq & Le Capitan på uterveringa fra 17:00

Sunkissed lyden leveres av Martin Audio fra Ljudia : www.ljudia.no

Billett kjøpes i døra

Video:

Kommenter: