Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
14.juni: Maria Haukaas Storeng | Blå

Torsdag 10. juni:

CC: 150/KL. 20:00/ID: 18

Maria Haukaas Storeng

Maria Haukaas Storeng er en av vår beste og mest folkekjære artister. Med fortid som barnestjernen Annie, via Idol, musicals og teaterscener, og ikke minst en femte plass fra Eurovision i 2008, møter vi nå en moden, trygg, god og spennende artist - som har laget sin beste late til nå. 

Albumet "Make My Day" ble spilt inn i vinter, sammen med produsentene Simen Eriksrud (Donkeyboy), Espen Berg (Jim Stärk) og Lars Hustoft. Maria gjorde en overbevisende innsats i årets MGP, og gikk direkte videre til finalen fra sin delfinale med låten "Make My Day". Første singel fra albumet, "Precious to Me", er en duett med det svenske folkeidolet Måns Zelmerlöw. Precious to Me er A-listet på P1, Radio 102 og Jørradioen, og i rotasjon på P4 og Radio Norge. Videoen til Precious to Me er sett av 7000 i løpet av sine 2 første uker på You Tube. Maria og hennes nye band vil turnere i høst, ved siden av Maria sine mange promo-oppdrag og tv-opptredner, og som amassadør for Blå Kors og andre veledighetsoppdrag. Maria er alltid på farten mot sine nye mål, med en smittsom energi og entusiasme for livet og menneskene rundt seg. Det er aldri kjedelig å være der Maria er.

Billett legges ut snart

Kommenter: