Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Havresekken 2 | Blå

Onsdag 16. juni:

4 liveband, men hvem spiller?

CC:150/KL. 20:00/ID: 18

Havresekken #2

Onsdag 16. juni arrangeres tidenes andre Havresekken! Denne gangen på BLÅ, Oslo. En kveld i måneden gir vi deg artister du ikke vet at du liker, sanger du ikke har hørt, på steder du ikke visste du kom til å trives. 

Havresekken er hemningsløst sjangernøytralt, duggende friskt og befriende fritt for navlebuskende trendsjåvinisme. En kveld med Havresekken kan by på alt fra knallhard kveding til folkelig rock, seig jazz, stram elektronika eller fullstendig fri blues. Denne kvelden vil du få servert:

Artist # 5
Disse berømte bluesbrødrene på henholdsvis gitar og trommer har bråket sammen siden barnsben av, men har aldri før opptrådt som duo! Til Havresekken kommer de med sin beinharde blues, og en solid porsjon attityde i bagasjen! Fuzzregn og tordentrommer til folket!

Artist # 6
Denne firerbanden er talsmenn for en av de mørkeste årstidene, og varter opp med paranoid punk ispedd primalskrik, brutalt dandert på en seng av svartmetall. To år etter debuten er de nå aktuelle med splitter ny skive i fysisk format, hvor det hamres løs som aldri før! Horror i Havresekken!

Artist # 7
Fra Dalarna i de dype svenske skoger får vi besøk av to ringrever innen den svenske folkemusikken. Disse kara har hatt minst en fele med i grupper som Frifot, Ale Möller-band, Den Fule, Hedningarna, og Boot, så gjør deg klar for et freskt felefyrverkeri med raft Rättvik-spel og løs snipp fra söta bror!

Artist # 8
Dette mini pop-orkesteret er The Missing Link mellom Beach Boys og 2 Unlimited, og er skrudd sammen av et vell av tangentinstrumenter, elektroniske beats og vokalharmonier herfra til himmelen. Hver for seg spiller disse med to av Norges mest kjente pophelter. Ontz-ontz i Havresekken!

Billett kjøpes i døra

Kommenter: