Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
25.juni – Do it! | Blå

Fredag 25. juni:

Tropisk krydder i Oslo med:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Do It! presenterer: Mweslee + Telephones + Uraki Riddim & Inko

+ Vj Pop Com and Cupofill

Mweslee live (kindred spirits, nod navigators, arkestra)
Telephones (full pupp, untz untz) 
Uraki Riddim and Inko live (stereoptico)
visuals by Vj Pop Com and Cupofill

Mweslee
(vigo, es)
Likedan som frokostblandingen kommer Mweslee med et eklektisk spark fullt av næringsrik boombap. En blanding av uutforskede tropiske smaker og maskinell funk. Et stort navn innenfor beats gamet, og på sin nyeste ep demonstrerer han i tillegg sine ferdigheter som musikkprodusent, et talent på tvers av sjangre.2010 er et stort år for denne gæliske Beat- maestroen. Kom deg ned og få han med deg rett fra Sonar.

Telephones (bergen, no)
Pulserende ananaslimbo fra Norges egne Telephones.Et av de mest spennende elektronika numrene fra den skandinaviske halvøya de senere år. Telephones har bygget opp et rykte for dansegulv drevne tropiske elektro-grooves. Med opptredener fra bla. Ekkofest allerede på CVen og kommende produksjoner for Prins Thomas sitt Full Pupp, så er en nylig omlokalisering til Berlin ganske passende. Denne kvelden kommer Telephones til å grave dypt i kassene for et Dj- sett.

DJ Uraki Riddim & Inko (tønsberg, no)
Graving i kassene og snurring av vinyl som får prikkene til å møtes.Do it! Formann Uraki Riddim kommer til å slippe Cocktails av Dub, Broken og Dadjazz ved siden av Inkos røykfylte spacebeats. Fra Tønsberg, bortgjemt i Oslos kulturelle lillebror, en del av Stereoptico crewet med medlemmer involvert i Redbull´s Music Academy, som Cohoba og Dam Beer. Inko bringer nye dimensjoner til Oslos musikkscene med sin live debut!

VJ Pop Com & Cupofill (oslo, no)
Do it!s andredame, franske frøken Pop Com blander lekent og fargerikt med cinematiske referanser på storskjerm og setter stemningen hvorhen hun opptrer.Friskere enn Colgate og rett fra Pecha Kucha kommer de nye kidsa på illustrasjonskvartalet. Cupofill kommer til å sette opp en spesialinstallasjon med en performance som gjennom skissing, maling og tegning fanger kveldens rytmer fra åpning til stengning.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: