Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Tech N9ne | Blå

Mandag 28. juni:

Qualitytime presenterer:

CC:275/KL. 21:00/ID: 18

Tech N9ne (US) + Hella Saucy (Cuddie Mack og Joddski ) featuring RSP (N).

Verdens mestselgende indierapper kommer til Oslo for første gang.

Tech N9ne kommer til Oslo for første gang!. Den knallharde Kansas City-ringreven Tech N9ne har solgt over en million skiver, og er kjent for sine egne agressive raplåter, men også for klassiske collabos med folk som Eminem, KRS One og Bone Thugs N Harmony. Han har vært med på den legendariske Rock The Bells-turneen (RTB) flere år på rad, og er kjent for sine sinnsyke liveshows.

Vår mann har også laget filmmusikk til Gang Related med Tupac og James Belushi, Alpha Dog med Justin Timberlake og han skal også selv ha en rolle i den nye Danny Trejo-filmen Vengeance. Musikken hans er også en favoritt blant MMA-fightere som Gilbert Melenderez, som ofte slåss til musikken hans.

Da må man selvfølgelig ha warmup av gansterkollektivet Hella Saucy (Cuddie Mack og Joddski Bong187), som har med seg RSP (kjent fra Twitter) og kjører igang med ett usedvanlig ekte warmupsett. Hella Saucy holder det også gående etter konserten, dette blir en helaften!

Kjøp billett »

Video:

3 kommentarer:

 1. 1.

  Tariq:

  14. June 2010, kl. 20:11

  Imma be there ! TECH NIZZZZZZLE!

 2. 2.

  Teccan9na:

  15. June 2010, kl. 14:25

  Tech N9ne!!!!!!

  Dette blir tidenes konsert:D

 3. 3.

  Jonas K S:

  28. June 2010, kl. 13:10

  Dette blir SYKT!

Kommenter: