Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Oslo Live: Vitalic | Blå

Onsdag 30. juni:

FORFEST:

cc:200 + AVG./KL. 22:00/ID: ID = 18

Oslo Live Festival 2010: Vitalic (FR) + Final

Oslo Live har god tradisjon for å fylle opp BLÅ når vi endelig kan si «ok, kjør festival»!

I 2008 gjestet Justice oss etter at 2manydjs kansellerte i siste liten. I fjor kokte BLÅ da Maskinen & Style of Eye gjestet sjappa. I år står Vitalic for tur, og vi VET at mange av dere er happy for dette!

Vitalic er alter egoet til Pascal Arbez, en fransk klassisk skolert multiinstrumentalist. Som for så mange andre satte ungdomstida sitt preg både på interesser og retningen han  skulle ta musikalsk. Arbez ble fascinsert av moderne klubbmusikk, men gikk også bakover i tid og fant inspirasjon hos alt fra Giorgio Moroder til Material. Arbez´ instrument hadde lenge vært trombonen, men denne ble nå byttet ut med analoge synther. I 1996 ga han ut sin første EP under navnet Dima på Citizen Records, men det var først i 2001 han tok i bruk aliaset Vitalic. Da «Poney EP» kom ut på DJ Hells International DJ Gigolo ble han omfavnet av alt fra Aphex Twin til Princess Superstar og 2manydjs.

Flere av Vitalics viktigste singler ble i 2005 samlet på debutalbumet «OK Cowboy». To nye album skulle imidlertid virkelig sette han på klubbkartet. «V Live» kom i 2007 og var en ren live-plate, mens «Flashmob» høstet strålende kritikker på alt fra Resident Advisor til Pitchfork. Nå står altså Oslo og BLÅ for tur, og det er med stor glede vi kan invitere dere til årets kick-off for Oslo Live!

Kjøp billett »

Video:

Video:

En kommentar:

  1. 1.

    Katarina:

    19. June 2010, kl. 17:53

    Detta blir gryyymt! Kollade in en av hans spelningar när jag var i Nottingham. Då spelade han i en lokal lika stor som ca två Rockefeller och det var fullproppat. Det går inte att beskriva hur bra det var. Så se till att fixa en biljett du också=)

Kommenter: