Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Juicy | 2.juni | Blå

Fredag 2. juli:

Månedlig klubb:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Klubb Juicy

PATSKI LOVE & CHRIS STALLION

”Streetsoul” - en unik blanding av gode soul og funk klassikere og nyere hip-hop.

Juicy vant nylig årets Oslopris i regi av Natt&Dag og bruker selvfølgelig denne kvelden til å feire dette med de som er mye av grunnen til at Juicy vant - nemlig klubbgjestene sine!

Juicy har startet 2010 med et smell og har solgt ut Blå tre ganger allerede. Henholdsvis med av besøk av Londons klubbkonger Seb Chew og Leo Greenslade alias YOYO, elektro/hip hop pioneren Egyptian Lover fra Los Angeles og 23. februar med konsert med soulgeniet Ryan Leslie med fullt band. Denne kvelden har derimot radarparet Chris Stallion og Patski Love tenkt til å styre butikken helt selv og vise at de fortsatt er herrer i eget hus.

Det rigges opp med Juicy sitt favorittoppsett i form av 4 platespillere, 2 miksere og 1 mikrofon så gutta kan herje fritt og vilt "back 2 back" gjennom et fire timer langt DJ-sett der parketten på Blå vil bli satt på prøve. Som vanlig når Chris og Patski fyrer løs er musikken en pulserende blanding av hip hop, soul, r&b, 80's, funk, elektro, house og annen pumpende klubbmusikk det er umulig å stå stille til.

Etter å ha hentet inn majoriteten av de fremste DJene fra New York til Oslo blir nå Juicy-gutta Patski Love og Chris Stallion selv hentet andre veien.  3.-8. juli blir nok en drøm til virkelighet da "Juicy Duz NYC" turnén går av stabelen, men først avskjedsfest og mixtape release på Blå!

Det begynte med et fåtall bookinger av DJer Chris og Patski hadde lest om og sett bilder av på nett at spilte på de største festene i New York. I løpet av Juicy sitt første leveår ble klubbkonseptet gjestet av DJene Jus Ske, DJ Cassidy og DJ Beverly Bond, og lite ante de fremadstormende gladguttene da at det om noen år skulle stå kø og lange ventelister med DJs fra Hip Hop'ens hjemby om å komme og spille på Juicy. I sitt sjette år kan Juicy skilte med besøk av totalt over 50 DJs og artister bare fra NYC som for eksempel storheter som Kid Capri, DJ Premier (2 ganger), Stretch Armstrong, Eli Escobar, DJ Scratch, DJ Neil Armstrong, DJ Cash Money og Biz Markie. Tar du med resten av USA og verden er gjestenlisten til Juiy langt over 100 DJs og artister.

Sol og sommer betyr også ny Juicy mixtape, og intet unntak denne sommeren selv om duoen nettopp også ga ut "Oslo Live Approved Vol. 9 - Juicy". I motsettning til Oslo mixtapen som inneholdt mye uptempo klubbmusikk, blir "Juicy Mixtape Vol. 11: Juicy Duz NYC" en nesten helt ren Hip Hop affære. Proppet med 80 solfylte minutter med ren musikalsk glede har du alt du trenger til å kose deg på stranda, danse på bordet, chille i parken, cruise i bilen, båten eller hva nå enn du måtte benytte sommeren til - "Juicy Mixtape Vol. 11: Juicy Duz NYC" ditt soundtrack.

Denne kvelden lønner det seg å komme ekstra tidlig da det deles ut gratis mixtapes i fysisk form til de 100 første, og det går også rykter om nok et av Juicy sin forrykende video DJ-sett!

Billett kjøpes i døra

Kommenter: