Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Neon Indian | Blå

Lørdag 3. juli:

8,6 på Pitchfork skalaen

150/KL. 21.00/ID: 20

Neon Indian (US)

Texas ruler ; )

Vi fikk en telefon fra Hove her om dagen. Neon Indian var på utkikk etter ett show til i Norge for å kunne komme til Hove. Klart vi ville det!

Som dere kanskje vet holder Neon Indian på å ta av i USA, og bandet hadde fått så mye å gjøre der over at de ikke så noen annen utvei enn å kansellere hele Europa-turnéen i sommer. Ikke nok med det, de har i det siste hatt flust med talkshows etter seg . Hjælp!

Men agenten er heldigvis fan av Hove, og ville ikke gi seg med det første. Og med god hjelp fra våre venner i Oslo Live og Blå får vi Neon Indian til Hove likevel! Bandet drar nå ens ærend over dammen for å spille for oss, i tillegg til å gjøre en bonusgig på Blå (i samarbeid med Oslo Live og Blå), fredag 02. juli.

Hurra!

Skiva Psychic Chasms fikk et rungende 8.6 på Pitchfork-skalen, og det sier ikke lite! Det er vanskelig å beskrive Neon Indian-soundet, noen av adjektivene vi kom over da vi sjekket ut musikken var "Dream-beat", "chillwave", "glo-fi", "hypnagogic pop", og eh, "hipster-gogic pop".

Neon Indian på sin side får et par ekstra feriedager i Norge. Dobbel bonus!

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: