Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Henri Le Coq & Gaute | Blå

Lørdag 10. juli:

To BLÅ huer

100/Gratis før 00/KL. 22.30/ID: 20

Henri Le Coq & Gaute

Oslo Live nærmer seg

Hva er koblinga mellom Oslo Live og BLÅ ? Koblinga er at både Henrik og Gaute har jobba og jobber på BLÅ. Denne gang spiller de på en lørdag før Oslo Live neste uke.Henri LeCoq er tilbake på Blå etter en hel ukes fravær. På Sunkissed var det han og broderen Le Capitan som satte fyr på en delvis søkkvåt uteservering, og denne gangen flyttes han inn med sitt hårete følge for å underholde Blåfolket på denne siste Lørdagen i advent, der juleaften inntreffer når Oslo Live begynner.
Kokken har spilt plater i Oslo i en årrekke og er et kjent fjes på Oslos konsert- og klubbscene. I tospann med Gaute fra Oslo Live drev han rundt på klubbscener i Norge og utland før han landet på Norwegian Wood som stabssjef og på Oslo Live som ”høyre hånd”(!!?). Hva høyrehånda brukes til på kontraskjæret er ennå noe uvisst, men på Lørran´ tar han begge labber i bruk når et eklektisk sett av house, disco og annen muzak skal underholde hordene.

Med en sikker hånd på ølflaska og miksern er dermed annen lørdag i juli redda: Gutta starter opp på uteserveringa og lager solskinnstemning inne når mørket senker seg.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: