Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Oslo Live | Lot Lot Kick-off | Blå

Onsdag 14. juli:

Oslo Live Festival & Lot Lot pres::

CC:100/KL. 22:00/ID: 20

Tomboy + Fredski (DK/Tartelet)

Lot Lot og BLÅ er svært stolte av å kickstarte Oslo Lives klubbprogram med Tomboy & Fredski

De to står bak en av Europas beste elektroniske labels, Tartelet Records, og er to av de viktigste figurene fra Danmarks klubbscene sammen med Trentemøller og Kasper Bjørke.

Tomboy er også kjent som trommisen i Who Made Who, men har under sitt eget navn gitt ut på labeler som Kitsuné, Turbo, Get Physical og Gomma. Han har holdt på i over 10 år, og på veien gjort alt fra å vinne to danske Grammys for sitt prosjekt med Kasper Bjørke til å remixe Bloc Party, Franz Ferdinand,  Gorillaz og Digitalism. Han er ypperlig DJ og har spilt på alt fra Fabric, Bar 25, Panorama Bar, Razzmatazz og Paris Social Club.

Sammen med DJ nummer to for kvelden, Fredski, startet de opp den særegne og spennende labelen Tartelet Records. Tartelet-lyden kan beskrives som leken tech house med samples av fra alt tango og Tchaikovskii til østlige strykere. De hadde fra sin første utgivelse ”Do The Tartelet” støtte fra Claude VonStroke og Jesse Rose.

Siden det har de gitt ut noen de fineste og mest spennende houselåtene i seneste tid, bl.a. Kenton Slash Demon’s ”Khattabi” – en østlig samplende låt som startet Bugged Out-mixen til Brodinski og Mhm 1s ”Bubadubadub”, som er co produsert av Tomboy. Låta fikk mye spilletid og støtte fra store DJs som Dj Koze og Ricardo Villalobos. De siste signingene har også inkludert to av de mest spennende gruppene i moderne elektronisk musikk – Brandt, Brauer & Frick og Wareika – som slo beina under  Sunkissed-publikummet på akkurat samme tid i fjor.

Det siste vi hørte av produksjoner fra Tomboy & Fredski var deres låt ”March On Swan Lake” på det tyske superlabelet Get Physical, som fikk support og bli spilt i hjel av samtlige store DJs  – fra M.A.N.D.Y til Villalobos…

Vi gleder oss stort og ser fram til å sette klubbprogrammet og Oslo Live skikkelig i gang onsdagen på Blå med to av Nord Europa beste DJs!

Kjøp billett

Video:

En kommentar:

  1. 1.

    Oslo Live klubbkickoff på Blå | Natt & Dag:

    4. July 2013, kl. 16:07

    [...] For mer info sjekk Blå. [...]

Kommenter: