Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Oslo Live | Chateau Flight | Blå

Torsdag 15. juli:

OSLO LIVE FESTIVAL & FULL PUPP PRES:

CC: 150,-/KL. 22:00/ID: 20

Chateau Flight -live (FR), Prins Thomas, Blackbelt Anderson

Magnus International og Astronaut ute fra kl.19:00. Oslo Live Festival og Prins Thomas presenterer det beste innen elektronika akkurat nå!

Chateau Flight består av duoen I:cube og Gilb´R. I snart halvannet tiår har de vært noen av de få house-artistene som hele tiden har klart å holde seg interessante. De har vært toneangivende for den nye deep house-bølgen som har kommet så sterkt de siste tre årene. Men ikke la deg skremme, dette er ikke noe glatte og cheesy greier – her snakker vi deilig og melodibasert dyp house elsket av alt fra Dixon til Luciano. Og oss, selvfølgelig. Og gutta har et stort spekter å spille på. Både som Chateau Flight og hver for seg tipper de over både mot discoen og acid house, alltid med lydbildet i fokus og med en ekstremt god sans for arrangement.

Under Oslo Live spiller de live på BLÅ. Selv sier de at de har klart å komme seg bort ifra Mac-helvetet, og at tekniske duppetitter nå gjør settet mer lekent, mer «live» og ikke minst mer morsomt for dem selv og publikum. Det er lovende, for disse gutta veit hva de driver med. Vi har selv stått i røyktåka på Panoramabar med henda i været og strekk i leggen, og settet deres derfra huskes fortsatt som noe av det feteste vi har vært med på.

Chateau Flight gir ut på alt fra Dixon & Âmes Innervisions til sitt eget label Versatile Records. Album er på vei og det samme er ny EP på Innervisions og remix på Prins Thomas´ andre label Internasjonal.

Gled dere!

Billett legges ut snart

Video:

En kommentar:

  1. 1.

    Katarina:

    11. July 2010, kl. 22:26

    Oh la la =)

Kommenter: