Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Oslo Live | Sammy Bananas | Blå

Lørdag 17. juli:

OSLO LIVE FESTIVAL og Juicy pres:

CC: 150/KL. 22:00/ID: 20

Sammy Bananas (US), Chiddy Bang og Telephoned (Live)

+ Heartattack: Nils Noa, g-Ha og Jurgen Von Krebs.  På Blå, Indigo og Ingensteds.

Juicy pres. Sammy Bananas (Telephoned, Fool´s Gold/US), Chiddy Bang og Telephoned. + DJ Chris Stallion & Patski Love.

LIVE: CHIDDY BANG (US)

Hip Hop-sjangeren er i konstant utvikling og noe nytt og annerledes er alltid et frisk pust når det i tillegg har høy kvalitet. Chiddy Bang fra Philadelphia er en duo bestående av rapperen Chiddy og produsent/DJ Xaphoon Jones. Lyden til gutta er en kombinasjon av indie og electronica elementer med god, gammeldags "spytting" på vokalsiden. Blogger har kalt Chiddy Bang for "hipsters wet dream", men gutta selv ser på seg som "kings of the basement party jam".

Med bruk av samples fra artister som MGMT, Passion Pit og til og med Mary Poppins gjør de alikevel låtene til sine egne på et unikt vis. Gjennom mixtapene "The Swelly Express" og "Air Swell" har Chiddy Bang opparbeidet seg en fanskare over hele verden og spesielt i England hvor gutta omtrent tilbringer like mye tid som i USA. Låtene på albumet som gjøres ferdig i disse dager er alt fra politisk engasjerte med tematikk fra Chiddy sitt hjemland Nigeria til rett og slett feel good og lekne! Så var ikke Hip Hop død...den har bare forandret seg.

http://www.myspace.com/chiddybang

SAMMY BANANAS (TELEPHONED/FOOL'S GOLD/US)

For tredje gang på like mange år besøker Sammy Bananas Juicy, og det endelig på Blå! Den Brooklyn baserte produsenten lever opp til navnet sitt ved å gang på gang levere spinnville produksjonen og remikser, og han har allerede to solo-EPer på plateselskapet Fool's Gold under beltet; "High Top Fades" og "Braids & Fades", som begge kjapt ble favoritt blant utallige DJs verden over, inkludert Patski Love og Chris Stallion. Barte-Sam har også remikset blant annet Chromeo, Kid Cudi (Sammy’s remiks av "Make Her Say" gikk til # 1 på Hype Machine i høst), Smalltown Romeo, Thunderheist, Passion Pit og Body Language. Sammy har fans som den innflytelsesrike BBC DJen Annie Mac og platina produsent will.i.am som på en fest i LA nylig kom løpende opp til DJ boksen hvor Sammy Banans spilte og ropte "har DU produsert dette?!?"

Med sin oppfinnsomme bootleg av N*E*R*D sin "Everyone Nose" (som ble kjent som ”All The Girls” i 2008 hadde Bananmannen nok en samtlige viktige DJs rundt om kring i verden med hans låt ut av høytalerne. Sammy Bananas ga nylig ut EPen "Telephoned" sammen med den strålende vokalisten Maggie Horn, også på Fool's Gold Records. De to utgjør duoen Telephoned som forvandler kjedelige pop og R&B låter til fet og tidsriktig dansemusikk. Oslo Live-aktuelle A-Trak beskriver Sammy Bananas  på følgende måte: "In a musical climate where so many DJs and producers are doing the same thing as the next guy, Sammy Bananas is a breath of fresh air. His music is full of character and can be best described by one word: funky"

http://www.myspace.com/sammybananas

LIVE: TELEPHONED (FOOL'S GOLD/US)

Telephoned ble født en sen kveld i Brooklyn da DJ og produsent Sammy Bananas og vokalist Maggie Horn bestemte seg for å spille inn sin egen versjon av T-Pain sin låt "Can't Believe It". Deres låt ble verken en remiks eller en cover-låt men en helt egen versjon som på en måte fant opp Telephoned sitt lydbilde. Låten ble fort en favoritt blant DJs rundt kloden og ble til og med blant annet playlistet på radiostasjonen Power 106 i Los Angeles. Med den umiddelbare suksessen ønsket selvfølgelig de to å fortsette samarbeidet og neste forvandling ut ble Ron Browz sin "Pop Champagne" som ble transformert til en synthtung elektro-retro klubblåt, "Turn My Swag On" opprinnelig med Souljah Boy kom i form av en Dubstep-banger og DJ Webstar sin låt "Dancin On Me" ble omformet til en BK Funky (Brooklyn utgaven av UK Funky House) slager.

Deres selvtittelerte EP ble sluppet på A-Trak og Nick Catchdubs sitt plateselskap Fool's Gold Records sammen med den glimmrende promo mixtapen "Off The Hook" i januar i år, og siden har ikke Sammy og Maggie vært ute av studio eller konsertlokaler og klubber. Telephoned sitt live-sett er en non-stop bombandering av publikum og dansegulvet med deres egne låter som ammunisjon. Sammy Bananas står bak spakene med instrumenter og platespillere, mens Maggie Horn kontrollerer mikrofonen med sine utrolige ferdigheter som vokalist. Gled deg til en live-opptreden du sent vil glemme!

Juicy (NO)

I år som i fjor blir Juicy-gutta en viktig brikke i klubbprogrammet under Oslo Live. Om du ikke fikk med deg deres fester under fjorårets festival kan vi fortelle at DJ-duoen Patski Love og Chris Stallion hadde blant sommerens heteste fester med Santigold og hennes DJ; Roofeo, Mad Decent-sjef og halve Major Lazer; Diplo, det engelske geniet Boy 8-Bit og en forrykende liveopptreden med svenske Mapei!

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: