Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Bjørn Eidsvåg utekonsert | Blå

Lørdag 24. juli:

Utekonsert med

325 + avgift/KL. 19:00/ID: 18

Bjørn Eidsvåg og band

Årlig tradisjon med losen!

Bjørn Eidsvåg (56) holder på med sin 24.utgivelse, og han har holdt det gående siden 1976, altså 33år! Han er oppvokst i Sauda og er utdannet teolog. Før ble han kalt "Rockepresten". Nå er han mer bare Bjørnen vår.

Bjørn Eidsvåg startet som ræddisteolog, men ble etter hvert allemannseie på 90-tallet. Mange av tekstene handler om tro, håp og tvil. Bjørn ransaker seg selv, menneskelige problemstillinger og samfunnet. Bjørn er opptatt av at det vi mennesker kaller ingenmannsland egentlig er allemannsland. Han mener at vi alle til en viss grad går og bærer på en usikkerhet, tvil og til tider vonde selvransakelser. Derav Allemannsland. Samtidig finnes det håp og tro på mennesket. Bjørn Eidsvåg har klart å treffe en nerve i det norske folk. Han har pondus. Han er vår Bjørn på ett vis.

Bjørnen har solgt over en million plater tilsammen. Hver fjerde nordmann har en Bjørn Eidsvåg plate. Mange som går på BLÅ har nok hørt på Bjørn Eidsvåg sin musikk på sommerferie da du var så liten at sommeren varte i en evighet.

På den turneen har han med seg ett forrykende band:
Børge Petersen-Øverleir (gitar)
Geir Sundstøl (gitar)
Bjørn Holm  (bass)
David Wallumrød (tangenter)
Anders Engen (trommer)
Martin Windstad (perkusjon)

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: