Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
DJ Soulshock | 30.juli | Blå

Fredag 30. juli:

En sjelfull aften!

CC:100/KL. 22:30/ID: 20

DJ SoulShock (nrk p3)

Gratis mixtape til de 100 første!

En av Skandinavias mest aktive DJ-er dukker han opp på Blå fredag 30.juli, via den første utgaven av klubbkonseptet Tropical Bass!

DJ SoulShock (NRK P3), er i tillegg til å være en gjenganger på internasjonale klubbscener i Ibiza, Lisboa, Southhampton, Helsinki, Brüssel og en rekke andre europeiske partysentraler.

Der lover den blide DJ-en å varme både kropp og sjel med tropisk stemning og svette danserytmer ved å spille en blanding av: Afro/Latin House, Kuduro, Zouk, Kizomba, Baile Funk, Dancehall, Soca, Reggae, Reggaeton, U.K. Funky og World Music med et tropisk preg.

SoulShock, har gjennom årene jobbet seg opp til å bli en av Skandinavias mest anerkjente DJ-er innen et hav av sjangre. Han har brakt musikk stiler som Kuduro og Kizomba til Norge rett fra hjertet av Lisboa der han vokste opp med Brasilianske, Spanske, Angolanske, Cabo Verdianske og Mozambikaner influenser. 
Han spilte Baile Funk i Norge lenge før M.I.A. var trendy, han startet en reggaeton kveld lenge før noen irriterte seg over ”Gasolina”, han har spilt Kuduro lenge før Buraka Som Sistema ble verdens kjente og sist men ikke minst har han via sitt populære lørdagsshow på P3 virkelig festet grepet om partyscenen i Norge.

I tillegg til utallige konserter, offisielle etterfester, klubbkonsepter (noen med levetid på over 5 år), festivaler, mixtapes, remikser, CD-utgivelser og private fester har han samarbeidet med blant annet artister som Jay-Z, Quest Love (The Roots), Trevor Nelson, Faithless, Dj Premier, Common, Talib Kweli, Notch, Dwele, Busta Rhymes, Fat Joe, Snoop Dogg, Nas, The Clipse, Karpe Diem, Madcon, Timbuktu og et utall andre musikklegender som utgjør en liste som blir alt for lang (sjekk wikipedia om du gidder).

Og som ikke en fest med SoulShock på Blå fredag 30. juli er nok i seg selv, så dukker han opp med 100 "TROPICAL BASS #1" mixtapes til de første som dukker opp. Det vil også dukke et par overraskelser i regi av festløven, så pass på å ikke gå glipp av denne unike opplevelsen i hjertet av Oslo.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: