Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Juicy | 7.august | Blå

Lørdag 7. august:

Kvelden forsetter!

CC:100/KL. 23:59/ID: 20

Juicy: DJ-set med DaM-FunK + J1 & Computer Jay

Og selvfølgelig DJ patski Love & Chris Stallion. Kan vi få enda ett "Amen"?

Etter mange forsøk får endelig Patski Love og Chris Stallion besøk av ambassadøren av Boogie Funk; selveste DâM-FunK fra Los Angeles og Stones Throw for å holde konsert sammen med sitt band Master Blazter på Juicy på Blå!

Artisten, produsenten og DJen DäM-FunK er opprinnelig fra Pasadena i California og lever fortsatt etter den gamle P-Funk koden om å være en fullstendig fri sjel. Hans vokal, produksjoner og i det hele tatt person befinner seg langt unna jordkloden som vi andre lever på, nærmere bestemt hans egen Funkmosphere. Kjærligheten for tidlig 80-talls Boogie, Soul og Elektro-Funk gjenspeiler seg i tillegg i musikken han produserer og spiller som DJ. Referanser som Slave, Aurra, tidlig Prince og godsaker fra plateselskapet Prelude Records er tydelige grunnsteiner i hans egen sjanger "Modern-Funk".

Med tiden ble DâM-FunK oppdaget av Stones Throw Records sjef Peanut Butter Wolf som signet DâM til det erverdige plateselskapet. Den første utgivelsen ble "Rhythm Trax Vol. 4" i 2008, men det var med oppfølgeren og den umiddelbare klasikkeren "Toeachizown" i 2009 at verden virkelig fikk opp øynene for DâM-FunK. Unik og annerledes som han er kom albumet først ut på det sinnsyke formatet 5-dobbel vinyl og deretter kom det ut på dobbel CD.

DâM-FunK er også en forrykende liveartist, og spesielt uforglemmelig er naturligvis de konsertene hvor han har med seg bandet sitt Master Blazter. Sammen med sjefen selv på vokal og body keyboard består Master Blazter av J1 på trommer og Computer Jay på keyboard, og er kanskje den mest funky sammensetningen i dette årtusenet.

Etter konserten er ferdig flytter DâM-FunK og J1 og Computer Jay seg over til platespillerne sammen med Juicy-gutta Patski Love & Chris Stallion for å levere ett DJ-sett med enda mer "funk for your trunk". Computer Jay er for ordens skyld legendariske The Pharcyde sin DJ og DâM-FunK sine klubbkvelder; Funkmosphere går av stabelen for fulle hus hver mandag i Los Angeles. Festene er beundret og kjent for sin autentiske atmosfære rundt omkring i hele verden, og Blå kommer ikke til å ha mulighet til å stå stille når dette trekløveret og Juicy-tospannet fyrer løs.

Billett kjøpes i døra

En kommentar:

  1. 1.

    notorious R.O.G:

    30. July 2010, kl. 00:18

    Amen!

Kommenter: