Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
KlubbØya 2010 | Blå

Tirsdag 10. august:

KLUBBØYA 2010:

CC:100,- / Gratis med øyapass/KL. 19:00/ID: 18

Rød Stær + Izakaya Heartbeat + PELbO + Tre Små Tøser + Nils Bech + Clean Shaven Grins

20:00: Rød Stær
20:50: PELbO
21:40: Izakaya Heartbeat
22:30: Tre Små Tøser
23:15: Nils Bech
00:00: Clean Shaven Grins

RØD STÆR
Rød Stær ble startet av Leifson Persbråten og Bård Torgersen sommeren 2008, og kvadrupel-debuterer nå i fire formater:
Boksingelen Tilbake til Varmland, som foruten en fem spors cd består fyldige liner notes og sangtekster utgis av Flamme Forlag. CD-en Tilbake til Varmland med en ekstra versjon av låta «Tuareg», remikset av bandet The Electrified Horses. I tillegg medfølger en 24-siders booklet med eksklusive fotografier fra Varmland. Utgis av Roggbif Records

Split-12” med Hostile Vehicle og den nevnte remiksen av The Electrified Horses. Utgis av Sonmoi Records – en nystiftet Oslo-label dedikert til «eksperimentell/noise/ whatthefuck musikk». Som en co-produksjon mellom Rød Stær og Flamme Forlag slippes også videoarbeidene «Mausoleum», «Tuareg», «Klappesang» og «Midtsommer» på YouTube og bandets Myspace-side.

IZAKAYA HEARTBEAT

BLÅ og Musikknettstedet Groove.no er enige om at Izakaya er et av de mest lovende bandene Norge har per dags dato, blekka skrev følgende om debutplata "Ancient Asobi/In Arcadia":
"Debuten til Izakaya Heartbeat har blitt meget sterk, og de viser seg frem en gang for alle som et av de mest gjennomførte albumene med norsk rock den siste tiden."

Bandet inneholder medlemmer fra blandt annet Far From Tellus, Laconic Zero, Radio9, Mindy Misty, Star Bug, Le Corbeau, Serena Maneesh, Epikurs Euforie, Riot Dogs, Donjon Doxy, Des Monstres, Hoja, The Soft Rebels, Burning Motherfuckers. Denne ganske lite beskjedne listen over band som opererer/har operert i Oslos mangfoldige rockeundergrunn er alle tilknyttet Izakaya Heartbeat på ett eller annet vis. Det som begynte som et soloprosjekt for Christian Larsen har altså utviklet seg til å bli et seksmannsband. De gav oss bakoversveis under by:Larm og nå står Øyafestivalen for tur.


PELbO

Pelbo gir oss tuba med fuzzpedal som fanger deg fra første stund, også deg som trodde du ikke likte messinginstrumenter. Det skaper en dyster og djevelsk stemning som følger deg gjennom hele plata. Legger man til det elektroniske perspektivet som leveres, får vi sjelden kjedelige øyeblikk her. Selv Verdens Gang (?!?!) lot seg imponere og kastet terningkast 5 for debutplata og skrev; "Tuba, trommer og sang kan virke som en tynn besetning, men trioen PELbO får det til å låte som et kraftverk. Uttrykket er friskt og overraskende, med livgivende rocketrøkk. Med til dels kraftig elektronisk forvrengning låter Kristoffer Los tubaspill rått og kompromissløst tungt, Trond Bersu følger opp med energisk trommedriv. Ine Kristine Hoems lyse og uanstrengte sang skaper en fin kontrast."


TRE SMÅ TØSER

Tre stk Razika-medlemmer har gjort elektronika-artister av seg. Det minner om New York baserte Au Revoir Simone. Sålangt er det flest kjærlighetslåter lagt ut på deres MySpace. Sjarmerende låter som «Balladen om eldre menn», «I mitt hjerte» og «Du e så fin».


NILS BECH

Plateselskapet Fysisk Format skriver: Hvilken gave til den norske offentligheten Nils Bech er!
Gutten som løper fra stivpyntede opptredener på Operaen til fullsatte og svette klubbgigs på en og sammme dag. Han er en like naturlig del av programmet på internasjonale perfomance-kunst festivaler og motevisninger som på Øya-festivalen og tv-program som Lydverket og Store Studio. Han har jevnlige sidelange omtaler i de største norske avisene og utenlandske blader som Interview Magazine. Alt dette var innen han hadde sluppet så mye som en singel - og nå er det duket for albumslipp: Look Back!


CLEAN SHAVEN GRINS

Tromsøs ferskeste elektronikaperle, The Clean Shaven Grins. CSGs debut-EP ble ferdigstilt i London hos Simon Davey i det smått legendariske studioet The Exchange. Her er CSG langt fra i noe dårlig selskap. Davey har jobbet med artister som Depeche Mode, Aphex Twin, Lily Allen og Fatboy Slim, for å nevne noen. EP’en , som fås eksklusivt i nytrykt britisk vinyl, består av fire låter: Fight Dirty, Level, Vitamin G og Catch.

Mads Martinsen er hjernen bak CSG. Over tid har Martinsen fått et glimrende renommé ikke bare i hjembyens musikkmiljø, men også langt utenfor landets grenser. Har remikset for Moshi Moshi sitt band The Drums.

Billett kjøpes i døra

Video:

Video:

Video:

Video:

3 kommentarer:

 1. 1.

  Ørjan:

  14. June 2010, kl. 15:42

  Clean Shaven Thrils?

 2. 2.

  Toft:

  14. June 2010, kl. 15:51

  aner ikke hvordan “Thrils” snek seg inn der, men det er rettet opp i nå!

 3. 3.

  Rød Stær i Värmland – Flamme Forlag:

  4. August 2010, kl. 15:13

  [...] Stær spiller forresten på Klubbøya førstkommende tirsdag. Endless summer! FF | 4/8 2010 | Hendelser. Stikkord: Jef Pender, Rød [...]

Kommenter: