Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Øyanatt – Caribou | Blå

Onsdag 11. august:

ØYANATT 2010

200/160/KL. 22:00/ID: 18

Caribou (CA) + Bear In Heaven (US) + Tenolophones + DJ Ira Ira

Pophimmelen

Det nærmer seg utsolgt, men vi legger ut uavhentede billetter i døra kl.22:00

CARIBOU
Daniel Victor Snaith (born 1978), er bedre kjent under navnene Caribou og Manitoba er fra Canada og syssler med elektronisk pop musikk med soveromslyd. Etter å ha tapt en rettsak mot en han kaller Richard "Handsome Dick" Manitoba. Det er artistnavnet til vokalisten i bandet The Dictators fra USA , heter prosjektet utelukkende Caribou. Han har gitt ut en bøtte med plater og EPer . Hans siste album Swim kom ut i april 2010.

Daniel har doktorgrad i matematikk. Hans far er professor i matematikk. Søsteren underviser i matematikk. Moren vites ikke hva gjør.

Live har han med seg fullt band og massevis av projeksjoner.

Ifjor spilte Junior Boys på BLÅ under ØyaNatt med Skatebård. Den siste plata til Caribou er produsert av Junior Boys´Jeremey Greenspan.


BEAR IN HEAVEN
Under ledelse av frontmann Jon Philpot har Brooklyn-baserte Bear In Heaven med Beast Rest Forth Mouth gitt ut et album som på beste mulige måte utfordrer lytteren. Med klar inspirasjon fra både psykedelia og progrock får kreativiteten løpe nesten løpsk - men bare nesten, for resultatet faller hele tiden ned på den riktige siden av grensen mellom genialitet og galskap. Litt

Bear In Heaven er avansert progressiv rock for den kresne. Innimellom alle inntrykkene og de tett oppbygde lydveggene er det rom for både pustehull og popsensibilitet, noe som gjør at Beast Rest Forth Mouth bør få lang levetid i øregangene til kjennere av virkelig godt musikkhåndverk.

TENOLOPHONES
DJ-duoen Tenolophones disker opp med et krispt og friskt fruktfat bestående av indiesynth, ny-exotica, kosmisk postpunk, etnodisko, nyveiv og house. Bak det totalt ukryptiske navnet Tenolophones finner vi DJ/design-fantasten Tenol og DJ/produsent-hingsten Telephones. Tenol har tidligere vært involvert i suksessklubben Hot!Hot!Hot! og Bloodsport-trioen, mens Telephones de siste årene har spredd en blanding av tropisk disko, house, italo og punkfunk i Trondheim, Oslo og Bergen. Han er aktuell på Untz Untz Records sin første 12” og med en remiks på Diamond Vampires 12” på det greske selskapet Amateur Recordings. Utover året følger ugivelser bl.a på Prins Thomas’ label Full Pupp. Både telefonen og tenolen har tunge og allsidige platehyller og skal sammen spille musikk litt på siden av det de vanligvis gjør, men minst like dansbart. Fra Animal Collective, Yeasayer, Section 25, Fuck Buttons og Nice Nice til Four Tet, Keepaway, Andrew Weatherall og High Places; toppet med duggfrisk house og glede – for alle som digger Brooklyn OG å danse.

Kjøp billett »

Video:

Video:

Kommenter: