Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sunkissed 10 år | Blå

Torsdag 12. august:

Øya:Sunkissed

150,- / 130,- med øyapass/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed 10 år

Radio Slave + Guillaume & Coutu Dumonts [live] +++

“...for lack of a better parallel, the city's Hacienda Club” - PitchforkMedia.com.  Sunkissed is the musical world of g-HA and Olanskii.

Satan tute Hælvettttte! Etter alle år med prinsippielt fravær av bursdagsmas detter vi i bøtta med hud og hår. Ti år i klubbverdenen er jo som kjent et hundeliv og litt til. Da får det så være med fine forsett! Vi overlater herved aldringens immaterialitet til Amanda Lepore; kjør kakefest, hatter, tant, fjas og tøseløs selvgratulasjonering. Vi lover at det blir minst ti år til neste gang!


SUNKISSED 10 ÅR : Sunkissed Airlines værsågod!


Radio Slave [Rekids]
Guillaume & the Coutu Dumonts LIVE [Circus Company]
g-HA & Olanskii
Vinny Villbass
[+ ute] Henri Le Coq & Le Capitain + La Cosa Sunkissed


Første bud blant Sunkissed's mange og til dels superhemmelige booking regler er litt sånn som i amerikanske valgkamper. Vi spør oss selv hvem vi helst vil ta en øl med. Av og til blir det slik at vi må stå for øldrikkinga alene, da gjestene ofte tyr til skjerf og vodka, men etter ti år med rød løper har vi ramla ut for kun en tulling. Det er ingen dårlig statistikk. Så da vi skulle bestemme oss for hvem vi ville invitere til redux, var det ikke spesielt lett.


Radio Slave
Matt Edwards, eller Radio GaGa som Rekids kollega Spencer Parker affeksjonabelt kaller ham, er en mann med litt i overkant mange talenter. Blant fjaksten utgaver som über disco prosjektet Quiet Village med Joel Martin, venstre-pop samarbeidet Sea Devils med Tom fra Caged Baby, Chi-Town house aliaset Matthew E og etikettene Rekids og Cabin Fever rekker han også å være Radio Slave, et av house-klodens heiteste navn for tida.

Matt er en av få artister som nærmest har definert sin egen sjanger. Fra Radio Slave kanten har det i stødig tempo kommet det ene tunge monsteret, etter det andre, så og si alle over 12 minutter på klokka. Signaturen er dyster, repetetiv, hypnotisk og technoid, men samtidi kosmisk, organisk og perfekt for lange og oppbyggelige house sett. Har du i det hele tatt vært innom en houseklubb vært sitt maltonsalt de siste 5 årene har du garantert gått banos til My Bleep, No Sleep, Bell Clap Dance, Eyes Wide Open, Grindhouse, N.I.N.A., I Don't Need A Cure For This eller en av de unevenelig mange remiksene hans.

Tross alt dette ville Matt allikevel ikke vært på flyet nordover fra Ibiza denne torsdagen om han ikke også leverte varene in situ. Med en spennvidde fra disco miksen hans for Eskimo, via Radio Disco miksen for Ministry of Sound til Fabric 48 viser han et stødig grep om paletten. Etter et par runder foran boksen på Panoramabar og Fabric kan vi også notere at han vet hvor skapet skal stå. Når Matt legger en myndig hånd på mikseren er det ikke bare Radioen som går GaGa.Guillaume & the Coutu Dumonts
Guillaume Coutu Dumont bedre kjent under det noe mer schizofrene Guillaume & the Coutu Dumonts var en klar kandidat til denne kvelden. Ikke bare er han en særs hyggelig fyr, men det er en hel skare av folk der ute som enda ikke har glemt første gangen han tok turen til Sunkissed. Nå hadde vi riktignok gnåla og tuta i flere uker om hvor bra live settet til Guillaume var, allikevel kom det som julekvelden på kjerringene da han klemte igang i mars 2009. Ikke ga han seg heller før et fullstappa Blå knapt visste hvor de skulle gjøre av seg.

At Guillaume nettopp har sluppet albumet 'Breakin the Fourth Wall' på hærlige Circus Company, så det lukter svidd gummi helt fra Berlin, gjør vel heller ikke avgjørelsen noe vanskeligere. Så mens vi enda har råd til hyre, fly og en øl i sola med Guillaume slår vi til med begge hender. Og denne gangen trenger vi vel ikke å tute og gnåle fult så mye på forhånd.


Billett kjøpes i døra

Video:

Kommenter: