Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sunkissed 10 år | Blå

Lørdag 14. august:

Øya:Sunkissed

150,- / 130,- med øyapass/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed 10 år

Sunkissed feirer 10 år!!!

“...for lack of a better parallel, the city's Hacienda Club” - PitchforkMedia.com.  Sunkissed is the musical world of g-HA and Olanskii.

Tro det eller ei, vi har med fullt overlegg unngått alle former for jubileum opp gjennom. Men at vi nå runder ti år må bare feires. Sunkissed er og var hjertebarnet til Olanskii, men har siden 2000 blitt en liten familie på ti pers. Og om Olanskii fortsatt er “the brains”, så kan vi andre krangle om hvem som har “the looks”. Sunkissed har de siste årene vokst seg til å bli en av Nordens største klubbkvelder, og det er vi ekstremt stolte av. Så når vi vi setter kaka på bordet kan vi like gjerne gjøre det med husets faste helter på tubaen. På Blå går vi Back to Basics; herr og fru setter inn tannbeskytterne og rydder teppet for en helkveld. Det skulle bare mangle, og vi vet mange der ute synes vi generelt gjør dette altfor sjeldent, vel ...time is now! På uteserveringa og Gul setter resten av familien, med Trondheimskoret på topp, inn støtet, og drar silda i land. Dette er ildsjelene som furet og værbitt er med og lemper Sunkissed etter Sunkissed så det låter, lyser og svinger som det skal. Men dette er også en gjeng som spiller så kirsebæra fyker.


SUNKISSED 10 ÅR : 10 lys på kaka for Sunkissed!

g-HA & Olanskii
Vinny Villbass & DiskJokke
Nico Coltsfoot
Ronny Rabalder
Rasmussen
Dj Gaute
Henri Le Coq & Le Capitain
[+ visuelt] KyrreLys, Ingeborg Olerud & OlanskiiG-HA & Olanskii
Herr og Fru Sunkissed har servert eplepai til folket på Sunkissed i ti år! Gode gud, radarparet har selvfølgelig også turnert i inn- og utland, både med og uten skandaler. Gutta har pakka snippesken og underholdt på blant annet Fabric (London), Panoramabar (Berlin), Robert Johnson (Frankfurt), Mondo (Madrid) og Honkytonks (Melbourne), Nottinghillartsclub (London), Moog (Barcelona) for å nevne noe. Samarbeidet har også ført til en herlig liten cd-samler på krem-etiketten Smalltown Supersound I 2007. At de I det hele tatt fortsatt tåler trynet på hverandre er verdt å feire I seg selv. Hurra!

Diskjokke & Vinny Villbass
Jokke og Bassen starta i utgangspunktet Sunkissed avd. Trondheim under den herlige student-tida. Etter hjemkomsten til tigerstaden, ble de en naturlig del av hele sulamitten. Diskjokke hadde med en låt på Sunkissed-cd`en I 2007, og siden har det kun gått en vei. Med en rekke utgivelser på Prins Thomas`Full pupp og albumene Staying in og En fin tid på Smalltown Supersound har krølltoppen gjort komet-karriere til stormende jubel over hele fjøla. Villbassen har emigrert til Berlin, men er allikevel mer aktiv en de fleste her oppe på berget. Vinny er Jokkes sparringspartner både bak platespillerene og i studio, og spiller gitar i Diskjokke band. I tillegg snur han etthvert dansegulv på hue og driver 'I`m Single' etiketten sammen med Khan of Finland.

Nico Coltsfoot
Nico er yngste mann på laget, men feirer allikevel ti-års jubileum som dj I disse dager. Som selverklært gammal sjøulk veit han mer om maling og den norske house-scena enn de fleste. En framtidig housemusikkens John Peel om du spør du oss. Mer hyperaktiv mann bak decksa skal du forørig lete lenge etter. Heia Odd!

DJ Gaute
Gutten med det flotte navnet Gaute Haaversen Westhassel er en meget opptatt mann, han har vært tungt inne på Blå og sysler med sin egen festival Oslo Live. På fritida spiller han meget flott musikk på steder som Dattra, Stratos og Fisk og Vilt. Ellers er han fast stigemester og leverandør av godsakene hos oss selvfølgelig.

Henri LeCoq & Le Capitan
Hvis du liker deg på Blå, kan du umulig ha unngått å møte på disse to gutta, mange blir overraska over at det faktisk fins to av de, men det gjør det altså. Dobbelt så bra! I tillegg til å spille snasen house og disco er de også involvert I Oslo live, og i sommer har det ansvaret for godfoten på uteserveringa på Sunkissed kveldene.

Rasmussen
Sykkelreperatør Rasmussen har vært med oss en god stund. Han er som regel å finne som overoppsynsmann i døra, men er også en meget habil dj. Mannen har ett bein i Berlinerbolla og det andre dypt inne i de svenske skoger. Men først og fremst stiller Rasmussen med et meget stort hjerte og en smittsom platebagg.  

Ronny Rabalder
Sjåfør-Ronny har spillt myndig techno siden 1997. Blant annet har han arrangert og spilt på en haug med klubber i Oslo og Trondheim. Ikke minst har han både veiva igang lysriggen på Ploink og varma opp for størrelser som Carl Cox og Jeff Mills. I disse dager er techno baggen bytta ut med tech house, men fortsatt har Ronny et myndig grep om sakene.

Billett kjøpes i døra

Video:

Kommenter: