Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Team Hegdal | Blå

Onsdag 25. august:

Jazz på Gølvet:

80/50 for stud/KL. 20:00/ID: 18

Team Hegdal

akustisk midt på Gølvet

Et firkløver av fremdragende musikere. Hver for seg bl.a. kjent fra band som Albatrosh, Puma, Lord Kelvin, Trondheim Jazzorkester, Zanussi Five, Bushmans Revenge, Humvee...

Musikken er i hovedsak skrevet av Eirik Hegdal. Referanser til bl.a. Ornette Colemans- og Olivier Messiaens musikalske univers. Originalt og kreativt!

Eirik Hegdal - saxofoner/klarinett
André Roligheten- saxofoner/bass klarinett
Per Zanussi - kontrabass
Gard Nilssen - trommer

Pressen skriver om Team Hegdal "Vol 1":

"..gnistrende soli og tøft swingende driv, og to saksofonister som ildner hverandre til den mest harmolodiske dåd jeg kan huske å ha hørt fra norske musikere."
Dagbladet, Terje Mosnes (Terningkast 5)

"Team Hegdal er en tøff, samspilt kvartett som viser den mest utadvendte siden ved Hegdals musikalske personlighet."
Adressa, Trygve Lundemo (Terningkast 5)

"Team Hegdal toppar absolutt denne triologien med det forrykande albumet sitt."
"...ei strålande musikalsk oppleving."
Dagsavisen, Roald Helgheim

"Det betyr noen av de aller heftigste unge herrene i norsk jazz…" "Jeg hører for meg et heftig liveband som er i stand til å skape god ”gammeldags” jazzklubbstemning med musikk med røtter både i Afrika, Arabia og hos Mingus, Sun Ra og Olivier Messiaen." "Dette er tøft, morsomt og til dels usedvanlig tøft."  "Eirik Hegdal forteller oss med all ønskelig tydelighet at han er blant Haralds fremste menn når det gjelder spennende, moderne musikk uansett sjanger."
Side 2, Tor Hammerø (Terningkast 5)

Billett kjøpes i døra

Kommenter: