Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Klubb Jolly september | Blå

Fredag 10. september:

JOLLYBALUBA!

100,-/KL. 23.00/ID: 20

Klubb Jolly vs. Italo Deviance: Skatebård og Marcello Giordani

10. september inviterer Klubb Jolly nok en gang til JOLLYBALUBA på Blå!

Denne gangen har vi slått hodene sammen med Skatebård og Marcello Giordani fra bloggen og plateselskapet Italo Deviance for å lage enda en helaften nede ved elva.  De kommer til å ta med seg de beste italo-, boogie-, house- og dicolåtene du aldri har hørt, og sikkert noen av du de har hørt også, for å gjøre Blå om til det nærmeste vi kommer en nattklubb i Italia i 1984. Dagen etter spiller de på NuMusic i Stavanger, men hvis du ikke befinner deg i oljebyen denne helga har du sjansen her. Få på deg danseskoene og la mustasjen gro, for dette blir stas! BALUBA!

SKATEBÅRD:

Skatebård burde være kjent for de fleste, som Norges italo-konge og en av landets fremste produsenter og DJs. Siden debuten "Skateboarding Was A Crime (In 1989)" i 2002 har han utgitt en lang rekke tolvere og remixer, og et par album, på selskaper som Sex Tags, Radius og Luna Flicks, og ikke minst på sitt eget selskap, Digitalo Enterprises. I år er han aktuell med ikke mindre enn tre utgivelser, i tillegg til å spille livesets og plater over hele den siviliserte verden. Når han har tid skriver han også for bloggen Italo Deviance.

MARCELLO GIORDANI:

Marcello Giordani begynte sin karriere med å spille housemusikk på klubber rundt hjembyen Parma i Italia, helt tilbake i 1992. I 1998 begynte han å produsere musikk selv, både under eget navn og som halvparten av SuperSonic Lovers, og siden da har han utgitt en god håndfull tolvere. I oktober 2008 startet han bloggen Italo Deviance, et av de beste stedene på nettet for obskur disco, italo, 80s boogie og re-edits. Året etter kom den første I.D.-tolveren, med re-edits av folk som Ajello og selveste Beppe Loda, foruten Giordani selv selvføgelig, og en tredje tolver er allerede på vei. Både hans produksjoner og DJ-sets består av en eklektisk blanding av N.Y. Disco, 80s boogie, Chicago house, Detroit techno, cosmic og italo.

KLUBB JOLLY:

Klubb Jolly har holdt det gående i over to år nå, først på salige Spasibar og det siste året for fullt hus oppe i 2. etg. på Internasjonalen. En gang iblant tar vi også turen ned til Blå og steller i stand fest der, med liveacts og DJs vi liker og har troa på. Hver måned koker vi opp et trivelig brygg av ny og gammal italo, boogie, disco, electro, cosmic og house. Mer av det du hører for lite av, og mindre av det du hører for mye av!

Billett kjøpes i døra

Kommenter: