Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Oh No ono | Blå

Fredag 10. september:

Henrik Vibskov store / Up Front Artists / BLÅ pres.:

100,- + avg/KL. 21:00/ID: 20

Oh No Ono (DK)

Support: Honeytraps

Det er fart i danskene om dagen. Tidligere i år og ifjor har vi gitt dere When Saints Go Machine og Who Made Who. Denne gangen er det Oh No Ono sin tur.

Bylarm skriver:

Den danske kvintetten Oh No Ono temmer en episk, kontrastfyllt psykedelia og smir den om til små smykker av glimrende pop. De blankpolerte låtene står i skarp kontrast til de apokalyptiske tekstene, en kombinasjon som kan bringe tankene hen på et enda mer utsvevende MGMT, Flaming Lips eller Caribou, liberalt krydret med elementer av George Harrisons beatleslåter og gnisten og ambisjonene til Kate Bush.

Oh No Ono ble unfanget i 2003 i Aalborg og er popstjerner i hjemlandet. Dansk Radio kåret dem til “årets gjennombruddsband” og de har to nominasjoner til Danish Music Awards bak seg, som beste band og beste nykommer. Bloggerne har spredt ryktet om deres imponerende festivalopptredener rundt om i Europa de siste par årene. Med albumet “Eggs” på The Leaf Label (Friendly Fire i USA og Morningside Records i Danmark), har Oh No Ono resten av verden i sikte.

“One of the most exciting things I’ve heard in ages. I’m a bit in love truth be told” (NME)

“Big swirling sunshine bubble magic from Denmark” (Huw Stephens, BBC Radio 1)

“If Animal Collective can be credited with updating the Mercury Rev/Flaming Lips cosmic-pop template,then Oh No Ono blast it into the stratosphere on a rocket of precocious talent.” (UNCUT)

Kjøp billett »

Video:

Video:

Kommenter: