Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sunkissed | Blå

Lørdag 11. september:

Månedlig klubb:

150,-/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed : SIS live

NB: Kun Blå denne kvelden!

“...for lack of a better parallel, the city's Hacienda Club” - PitchforkMedia.com.  Sunkissed is the musical world of g-HA and Olanskii.

SIS live [Cocoon.net]
g-HA & Olanskii
[+ visuelt] KyrreLys & Olanskii


Etter en liten pause fra oss selv, er Sunkissed tilbake i storform! Denne kvelden serverer vi SIS [live]! godt oppvarmet av herrene g-HA & Olanskii. Det er kun et rom denne kvelden, så tidlig oppmøte kan være lurerer en lurest. Forøvrig er Joachim Trier innom Sunkissed denne kvelden for å spille inn noen scener til hans neste film, så vet du det også

SIS plasserte seg krystallklart på tech-house himmelen i 2008 med låtene 'Trompeta' og 'Nesrib'. Siden da har han fortsatt å levere prima vare for de store anledningene. Begge 12" på hans egen etikett Cocolino, kun på vinyl må vite, er slitesterke våpen i platebaggen. I år fulgte han opp med to nye monster 12" med låtene 'Linda', 'Break Down' og 'Scream' på henholdsvis Connaisseur og Cocoon. Discografien til denne karen er ikke verdens lengste, men kanskje en av de mest konsise samlingene med stødige byggestener og peak-time bomber. Og slikt blir det jo gjerne bra live sett av!

g-HA undt Olanskii har såvidt kommet seg etter sommeren, hva nå enn som skjedde med den?!? Men mot (u)normalt kan vi vel anslå at discomeldinga ikke er for langt ute på yr-jordet, om vi spår førsteklasses balluba og storm i kastene også denne kvelden.


Og til slutt to stykk notiser:

1# Det er kun ett rom denne kvelden. Kom tidlig! Det kan fort bli fullt, og vi vil jo ha deg inne sammen med oss, og ikke ute på brua sammen med måkene.

2# Joachim Trier lager ny film, og noen av scenene skal spilles inn på Sunkissed. Full info om dette får dere i døra, men det vil bli gjort diskret. Om du ikke vil bli filmet, går det fin fint, vil du være linselus får du sikkert til det og, men ingen hilsninger til mamma ... ok!


vœr sunkissed : www.sunkissed.no


Neste Sunkissed : Lørdag 16 oktober

CLAUDE VonSTROKE [Dirtybird]
g-HA & Olanskii
Vinny Villbass
++++

Billett kjøpes i døra

Kommenter: