Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Klubb Contagious – september | Blå

Lørdag 25. september:

Månedlig klubbkonsept:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Klubb Contagious

DJ AUDUN VINGER

Soul for alle penga. Det lengstlevende klubbkonseptet på Blå står Audun Vinger for. Lørdagene han spiller på Blå er viet sofistikert soul og disco, selvfølgelig fra vinyl hovedsaklig utgitt på 70- og 80-tallet, men med en og annen moderne gullklump. ?

De mange, og stadig nye, klubbgjestene blir preget av de enkle premissene, og sviver rundt i en tilstand av lutter glede, og tung vemod: litt som livet selv. Det er også mye å hente for den som er meget spesielt interessert i disse musikkformene; det er et tilsynelatende uendelig tilfang av sort musikk som venter på å bli oppdaget, og du kan veldig gjerne se det audiovisuelle lyset på Contagious. Men, og et viktig men: det er ikke mest for platesamlere og andre buskvekster: det er et budskap som skal spres.

Vinger har som regel med seg ytterligere ekspertise i form av en gjest, av erfaring er dette som regel Jan "DJ Dust Tørresen, eller Claes Hogedal. Denne lørdagen, derimot, har han DJ Martin Bjørnersen som skal spille fra sin utsøkte vinylsamling med boogie, jazzfunk og 80s soul

Billett kjøpes i døra

En kommentar:

  1. 1.

    Katarina:

    26. September 2010, kl. 04:09

    Aaah, en totalt grym kväll! I loved every single part of the evening=)Toppenstämning, härliga människor och underbar musik!!
    Tack alla för en fantastisk kväll=)

Kommenter: