Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Raster Noton | Blå

Torsdag 30. september:

Raster Noton showcase:

150,-/KL. 20:00/ID: 20

Byetone, Aoki Takamasa og Senking

Tysk computertekno! Vi tilbyr en helkveld fra det tyske selskapet Raster Noton. Kvelden er produsert av Alexander Rishaug i samarbeid med BLÅ. Arrangert med tilskudd av Goethe-Institut Norwegen.

BYETONE Olaf Bender alias Byetone er en av nestorene bak den renomerte tyske labelen Raster Noton. Sammen med Carsten Nicolai og Frank Bretschneider har de etablert en egen estetik både når det gjelder design og elektronisk musikk. Bender er ansvarlig for den grafiske profilen til Raster-Noton. Live er Byetone sin musikk tett vevd sammen med det visuelle. En vegg av mekaniske rytmer som slår deg baklengs inn i dodøra samtidig som du blir hypnotisert av et svart hvitt blinkende, som en tv som har gått amok i skumringstimen. Du får lyst å danse, du får lyst å skrike og det beste er at begge deler er lov.

AOKI TAKAMASA Aoki Takamasa er oppvokst i Osaka, men har i dag base i Berlin. Siden hans første album, ‘SILICOM’ fra 2001, har Aoki utforsket klubbmusikken med et eget blikk. Han er kjent for sin krystalklare produksjon, originalitet og presise stil. Aoki sin musik er både teknisk og emosjonell, tilgjengelig både for trente og nye lyttere. I Japan høster han stor kommersiell suksees og har produsert musikk for reklame, film, teater og dans. På platen “28” med Tujiko Noriko har Aoki brukt stemme som utgangspunkt for å skape overraskende melodier og catchy rytmer. Så selv om du har vindskeiv sveis, stålboots eller en master i synsing, så er det bare å la seg rive med.

SENKING Senking er Jens Massel bosatt i Køln. På tidlig nittitallet begynte han å spille bass i et punkeband, han ble frelst inn i musikkens verden, hvor han i 1995 startet å lage elektronisk musikk. Han første utgivelser ble gitt ut på den Køln baserte labelen Karoke Kalk, som er kjent for sin lekfulle og organiske elektronika. I 1999 gav han ut sin første plate for Raster Noton til internasjonale ovasjoner. Hans musikk er mørk og majestetisk, med eklektiske rytmer, som er så crispy at en bare blir stående å måpe. En dl filmmusikk, tre spiseskjeer duvende rytmer og en teskje med dubstep og du er ikke så veldig lang unna en konsert med Senking.


Kjøp billett »

Video:

Video:

Video:

4 kommentarer:

 1. 1.

  Tonje Thilesen:

  29. August 2010, kl. 18:13

  Aw maan. Den ENE gangen Aoki Takamasa kommer til Norge, er det 20-årsgrense. Takkskarruha.

 2. 2.

  Einar:

  30. August 2010, kl. 11:14

  Tonje – det kan pordnes om du tar med deg en som er over så kan han/hun undertegne som verge for deg.

 3. 3.

  Alexander:

  20. September 2010, kl. 20:54

  Sånn skal det være! Man skal aldri la seg stoppe av slikt. Jeg gråt meg inn på Beat Street i 84 og har aldri angra på det.

 4. 4.

  Atle:

  21. September 2010, kl. 23:19

  Hehe… Jeg regner med at Tonje er over 18 år… Og kunne reelt sett vært statsminister. MEN, hun trenger en over 20 år som går som “verge” for henne… Fantastisk…

Kommenter: