Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Juicy i oktober | Blå

Lørdag 2. oktober:

Klubb:

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Juicy Fashen (US, LA/PHOENIX)

+ PATSKI LOVE & CHRIS STALLION

Etter liveopptredener med Frank Nitt og DâM-FunK de to siste månedene på Juicy på Blå er Patski Love & Chris Stallion tilbake med favoritt-DJen til favoritt-DJen din; Fashen!

Etter liveopptredener med Frank Nitt og DâM-FunK de to siste månedene på Juicy på Blå er Patski Love & Chris Stallion tilbake med favoritt-DJen til favoritt-DJen din; Fashen!

Opprinnelig fra Phoenix, Arizona, nå bosatt i Los Angeles og med over 10 år som klubb- og radio DJ er det en tungvekter som endelig kommer til Juicy. Fashen alias Daniel Kutz er kjent for å være en grensesprenger som både DJ, produsent og remikser, samt at han er kjent over hele verden for sine sømløse mixtapes. Selv henter han inspirasjonen sin fra foto, arkitektur og selvfølgelig "fashion", og på fantastisk vis syr han sammen sjangere og stilarter i DJ-settene sine på en helt unik måte. Det er nemlig få om ingen andre med like stor musikk-kunnskap innenfor Hip Hop, Rock, Electro, Dancehall og Pop som Fashen, og dette utnytter han til maks når han setter dansegulv i flammer. Klubber og fester som LIV i Miami, den legendariske bakgårdsfesten The Do-Over i LA,  Dim Mak Tuesdays på Cinespace, Banana Split (klubbkonseptet til Steve Aoki, Thee Mike B og DJ AM - R.I.P.), WET i Las Vegas og Santos Party House i New York er bare noen av de som kan skrive under på at at  Fashen er en av de beste noensinne bak mikseren og to platespillerne.

Med en "klientliste" fylt med navn som blant andre David Lachapelle, Jay-Z, Snoop Dogg, Run DMC, Kanye West, 50 Cent, The Kardashians og selvfølgelig festdronningen selv Paris Hilton, har Fashen reist USA, Kanada, Sør-Amerika, Asia og Australia rundt, men kommer for første gang til Europa. Mannen har schratche- og mikseferdigheter av en helt annen verden, har blitt kåret til "Mixshow Power Summit West Coast DJ of the Year" og vunnet blant annet DJ-konkurransen "Next On The Decks". All suksessen stopper ikke Fashen fra å være en av de hardest arbeidende DJene i hele USA, og personlig er han bare glad for at han kan jobbe med hobbyen og hele livet sitt; musikk.

Du burde glede deg like mye som Patski Love og Chris Stallion gjør til denne kvelden, for de garanterer at dette blir uforglemmelig!

Billett kjøpes i døra

Kommenter: