Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
RJD2 | Blå

Torsdag 7. oktober:

Hip-hop:

175 + avg/KL. 21:00/ID: 18

RJD2 (US) - Nipple squeezer tour

+ Dokkedal/Dixen (DK)

Vi er stolte å kunne presentere en meget habil produsent og beatmaker de fleste nok har krysset på sin vei om du har ett lite snev av interesse for beats og hip-hop.

Dj og produser Ramble John Krohn/RJD2  holdt 10 års jubileum ifjor, men alt er som det pleier, og mer til.
Det blir fortsatt produsert funky beats på soverommet og mikser på uavhengige plateselskap. Formålet er det samme: Å skape musikk som ommøblerer folks hjerner, eller i det minste gir den en tiltrengt pause i et øyeblik eller to.

Forskjellen fra den gang det hele starta i Colombus, Ohio, USA, er at det uavhengige plateselskab er RJD2s eget og han gjør mer som han selv vil. Rapgruppen MHz er skiftet ut med en solokarriere, som tok fart med super-debuten ’Deadringer’ i 2002 og ’The Horror EP’ året efter. Det gav support jobber for DJ Shadow, remixes for Massive Attack og respekt fra fine folk som David Lynch og andre med hang til eksperimenterende hip hop. Den trofste følgesvenn sampleren, og RJD2s evne til at klippe spennende beats og lyder sammen til medrivende instrumentalstykker, som  (kanskje?) å krydre beatsa med en dose vokal og ett band. Det er hva vi kan vente oss når hans siste album kommer. I 2007 slapp han ’The Third Hand’ som var en ren soloprestasjon , uten hjelp fra andre,  er ’The Colossus’ et samarbeid med ”who ever fits in and rocks”.

Platen er gitt ut på RJs eget selskab RJ's Electrical Connections og har gjestebidrag fra Phonte Coleman (Little Brother, Foreign Exchange), Kenna (Star Trak, VA Beach), Aaron Livingston (The Roots’ Guns Are Drawn), Columbus MC’s The Catalyst, Illogic, og NP (mfl.) Platen er et kaleidoskop som kikker frem, men hovedsaklig tilbake på et mix av RJD2s rytmiske liv.

Dokkedal/Dixen

Dokkedal/Dixen er det seneste skudd på stammen, av danske ”turntablister” med ekstraordinere boybandkvaliteter, som de selv uttrykker det.
De 2 gentlemen gir et fantastisk liveshow med DJ skills, samplere, effekter, store beats og alskens genrer blanda med årtiers popmusik. Lebon fra Den Sorte Skole og produceren DixOne, gjør début med deres verdensomspendende live tour ”Erotic Aerobics”.

Kjøp billett »

Video:

Video:

Video:

Video:

Video:

En kommentar:

  1. 1.

    Anonymous:

    3. October 2010, kl. 12:15

    [...] [...]

Kommenter: