Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Hengsrø Smie | Blå

Fredag 8. oktober:

Tønsbergbølgen

130,- +avg/KL. 20:00/ID: 20

Hengsrø Smie + Mhoo

Denne høsten skyller en varm våg av ektefølt køntripop og ny norsk rock inn over østlandet. Bandene Mhoo og Hengsrø’ Smie legger nemlig ut på miniturne sammen, og 8/10 er turen kommet til hovedstaden og BLÅ.

Mhoo er et ungt countryband fra Tønsberg, Sandefjord og Horten. Selv om de kun har holdt på i knappe to år, har kvartetten allerede rukket å spille på Slottsfjell, varme opp for Holly Golightly og spilt på ulike arrangementer som UKM. Bandet bragte frem spontan applaus fra By:larms demojury (2010). Musikken er slags countrypop med innslag av alt fra spansk pop og blues, til god gammeldags bluegrass. Bandet består av Miriam Kjølen på vokal, gitar og trumpet, Oda Dahl på vokal, gitar og munnspill, Yngvild Flatøy på vokal og kazoo og Håvard Tanner på kontrabass og el-bass. Bandet opplyser selv at de er inspirert av hverandre, Johnny Cash, Calexico, Manu Chao og Dolly Parton. I oktober I år slapp de sin aller første ep.

Hengsrø’ Smie spiller sursøt poprock med norske tekster, med sine musikalske røtter trygt plantet blant søttitallshelter som Elton John, John Lennon og Neil Young. Bandet består av Magnus Nilsen på trommer, Jørgen Norheim på bass, Geir Ronny Mo på gitar og Kasper Søyland på piano og vokal. Musikken passer perfekt som lydspor for ettertenksom rusling, enten du befinner deg i en løvfylt park i byen eller ved et av vestfolds mange vakre ørretvann. Låtskriver og vokalist Kasper Søyland har slått seg til ro som sauebonde på et småbruk i Re etter noen harde år i Oslos undergrunn. Magnus og Geir Ronny fant han drivende rundt i gangene på Høgskolen i Vestfold og da Jørgen, en gammel barndomsvenn fra Holmestrand, takket ja til å spille bass, var Smia brått et faktum.

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: