Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Vinni & The Vagabonds | Blå

Lørdag 9. oktober:

Slippfest:

180,- + avg/KL. 21:00/ID: 20

Vinni & The Vagabonds

"Happily lost"

Paperboys er Norsk musikkhistorie, intet mindre. Nå står Vinni for alleførste gang helt alene. I alle fall nesten.

Det begynte som en guttedrøm i Tanzania med bestekompisen Jarle. Det fortsatte på fritidsklubber i Kolbotn, har gått via en bunke plateutgivelser, to spellemannpriser, to alarmpriser, noen kjipe avisforsider, en gullrekke med hitsingler og et svimlende antall solgte plater.

”Let the monkey out” er første singel ut fra platen ”Happily Lost” med Vinni & the Vagabonds, og gjestes av solide svenske, Timbuktu –for anledningen på engelsk. Låten handler om når den indre apen tar over. Når alkoholen har tatt balletak på fornuften og man uten skjellig grunn lar sin utkårede få høre alt man ikke tør, eller ikke er dum nok til å si når man er edru…høres det kjent ut? Idioti blir som kjent ofte god underholdning og så er også tilfelle med denne gladlåta fra Vinni og Timbuktu. Spilt inn under en særs lystig studiosession i Crystal Canyon i fjor, er dette det første men forhåpentligvis ikke det siste samarbeidet mellom to av Skandinavias største og beste hiphop/pop-artister.

På platen ”Happily Lost” vandrer Vinni sedvanlig hvileløst i lydlandskapet og får på produksjonssiden guidehjelp av Paperboysmakker - Pope, Norsk hiphopnestor – Tommy Tee, så vel som fra egen hånd. Platen slippes i midten av september. Vinni har gjort konserter i over et tiår. Han har reist land og strand rundt for å gi det norske folk en bit av sin enorme spilleglede. I løpet av sin karriere har han rukket å spille nærmere 1000 konserter på både små og store scener, alene eller med storheter som Redman, Method Man, 50 cent, Destiny’s Child, The Roots, Coolio, Beatnuts og mange fler. Han har spilt på bortimot alle norske festivaler og til og med en på Cuba! Vinni & The Vagabonds byr på en energibombe av et liveshow med både nye banger og kjente, kjære slagere fra Paperboystiden.
Bak platespillerne har han med seg hele hip hop norges gudfar, Tommy Tee.

Kjøp billett »

Video:

En kommentar:

  1. 1.

    kjell høgseth:

    4. March 2011, kl. 14:27

    Beste ønsker til deg…På Vernissagen til Espen Eiborg snakka vi om at du skulle bli FB venn med meg…..sjekk CHRISTIANIAART.NO (der ligger de mest kjente Norske kunstnere)… og siden min….om du vil….har en følelse av at du vil like Maleriene..Har fått mye skryt av Eiborg …ble litt stolt da….om du liker….så søk om FB vennskap på siden min.,,,,mvh Kjell Høgseth

Kommenter: