Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
LPB vs FETT 12.oktober | Blå

Tirsdag 12. oktober:

Litteratur på BLÅ

30,-/KL. 19:00/ID: 20 år

Litteratur på Blå i samarbeid med FETT: feministisk litteraturkveld.

Hver Tirsdag kl.19 inviterer Litteratur på BLÅ til debatter, samtaler og indervjuer på BLÅ.

Sosiolog Hanna Helseth er aktuell med boken «Generasjon sex». Boka handler om likestillingens døtre, som skal være like gode som guttene i alt, men skal være veldig sexy mens de gjør det. Hva gjør at verdens rikeste og mest likestilte jenter legger ut rumpa si til poenggivning på deiligst.no?

Professor i pedagogikk og kjønnsforskning, Harriet Bjerrum Nielsen, har i en årrekke forsket på barn og ungdom i et kjønnsperspektiv, og skrevet flere bøker om emnet. I samtale med Fett-redaktør Charlotte Myrbråten vil Helseth og Bjerrum Nielsen snakke om hvordan seksualiseringa av samfunnet treffer unge mennesker og hva denne seksualiseringa vil si i et likestillingsperspektiv.

Etter samtalen vil Sandra Kolstad spille sine originale popsanger med tekster som gir deg gåsehud. Sandra Kolstad er bosatt i Oslo og Berlin og slapp høsten 2009 EPen «All that we are». Låten «Freudian Slip» derfra ble kåret til Ukas Urørt og spilles mye på radio. P3 har utropt Kolstad til Norges nye poptalent. Vi vil også ha en konsert med Bergens best bevarte hemmelighet; Vilde Tuv. Vilde har en sjelden låtskriverteft i likhet med mange av sine bysbarn. Hun skriver småvittige og imponerende låter på norsk, og har også et øre for de fineste popmelodier. Kom og se de nå, før alle andre gjør det om et halvt år!

Billett kjøpes i døra

Kommenter: