Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
JOE | Blå

Mandag 25. oktober:

Spontanbooking fra Qualitytime :

400 + avg/KL. 20:30/ID: 18

JOE (US)

Joe er en 7 x Grammy nominert r&b artist som nesten universalt er hyllet som vår tids beste r&b ballade sanger. Han har solgt over 10 millioner album.

Han har jobbet med artister/produsenter som Mariah Carey, The Neptunes, R. Kelly, Justin Timberlake, 50 Cent, Stargate, Diddy, Nas, Trey Songz, The Game og Mystikal. Han har også et dusin hit singler under beltet. Joseph Lewis Thomas er sønn av to prester og tilbrakte derfor mye tid i kirken hvor han sang, spilte gitar og til tider til og med ledet koret. Han var oppvokst på gospel musikk, men var også forelsket i musikken til soul artister som Stevie Wonder og Marvin Gaye, samt r&b artiste som Bobby Brown og Keith Sweat.

Denne unike samlingen av musikalske forbilder skapte noe helt nytt i r&b. Den 21 år gamle Joe debuterte i 1993 med albumet Everything og albumet ble en moderat hit. Gjennombruddet hans kom i form av r&b klassikeren All That I Am i 1997. Albumet gikk platinum i USA og Joe var født.

I 2000 kom det 3 x platinum sertifiserte albumet My Name Is Joe. Albumet gjorde også lyd av seg utenfor USA og solgte tilsammen over 4 millioner kopier. På tampen av 2001 kom fjerde skiva Better Days, som fortsatte å gi Joe bedre dager i form av de to Grammy nominasjonen han fikk i 2003, Best R&B Album og Best Male R&B Vocal Performance.

I 2003 kom nok en suksess i form av albumet And Then... som igjen engang plasserte ham på toppen av listene.

Samtidig som hans sjette album Ain't Nothing Like Me debuterte på #2 på Billboard album lista i USA i 2007, fant han ut at Jive Records i alle de 11 årene han hadde vært på plateselskapet, prioritert hans labelkompis og tidligere samarbeidspartner R. Kelly foran an selv. Til et så ekstremt punkt hvor det ble sett på som ren sabotasje.

Etter dette signerte han en ny platekontrakt med Universal/Kedar Entertainment og har hittil gitt ut to kritikerroste og populære album gjennom Joe Thomas, New Man i 2008 og Signature i 2009. I oktober er Joe på Europa turné og endelig får Norge muligheten til å se og høre mannen live.

Dj for kvelden er Dj Name, som blant annet står bak det populære konseptet I ? R&B. Dette kommer til å bli en legendarisk r&b kveld! Konserten har 18 års aldersgrense, og billettene er i salg fra torsdag via billettservice.no/Narvesen/7-11.

Kjøp billett »

Kommenter: