Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Tegn i Tiden | Blå

Fredag 29. oktober:

Gløm tarot og håndlesing

100,-/KL. 23:00/ID: 20

Tegn i Tiden

Djs Andre L, Rannveig og Einar

Tegn i Tiden ( direkte oversatt fra Prince sitt album  "Sign Of The Times" ) er platekuskenes´definisjon av hva som er tegn i tiden. Gammelt som nytt. Spillestilen skal være bred og variert.  Det er plass.

Stikkord: Pop-elektronika. ren skjevhet, disko. ståpikkfunk. NYC duos og trios, krautrot, trance, vokal, stammedans, verdensborger og boogie.

Kusker @ TiT 29. oktober:

Rannveig: Journalist som for tiden er hyra inn av NRK Lydverket.
Har spilt litt rundt i Oslo, omegn, og Trondheim. Danseglad quizdronning kjent for eminent musikksmak og en hang til det elektroniske.

André: Kulturflyktning fra Kristiansand, jobber i Klassekampen og blogger. Når journalist-hatten blir for trang byttes den ut med DJ-hatten som inneholder alt fra skamløs pop til topløs hiphop til bunnløse beats. Tidligere har han hatt klubbkonseptet "Bird Flu Crew" på den norske riviera.

Einar Idsøe Eidsvåg: Booking- & markedsføringsansvarlig på BLÅ.
Lang fartstid i byen og har spilt mye rundt under navnet Beinhard, men hvorfor ha artistnavn når navnet i seg selv er bra nok? Brenner for musikken og bassen.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: