Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
TNW + POW POW 29.okt | Blå

Fredag 29. oktober:

Norgespop!

130,- + avg/KL. 21:00/ID: 20

The New Wine + Pow Pow

Vi skyter og drikker

To band vi lenge har bækket opp. Fredag 29. oktober vil de stå på en og samme scene; The New Wine og Pow Pow.

The New Wine består av:
Adrian Søgnen – trommer, perkusjon
Geir Hermansen – synthesizers, talkbox
Johan Hatleskog – bass
Stian Iversen – vokal, gitar, synthesizer

The New Wine består av fire unge menn mellom 19 og 21, alle bosatt i Bergen. De har skapt bølger hjemme og i utlandet med sine delikate og tilgjengelige poplåter, inspirert av alt fra Michael Jackson til LCD Soundsytem,. Det dreier seg med andre ord om dansbar feelgood-musikk med elementer av pop, funk og rock. De har spilt på Øyafestivalen, Eurosonic i Nederland, Koko i England, CMJ i New York, turnert hele Norge, England og kontinentet, og med Whitest Boy Wlive i Europa.

Bandet må likevel sies å være en av de mest spennende debutantene her til lands. Til tross for deres unge alder har de altså turnert heftig i inn- og utland, men uten en eneste albumutgivelse i baklomma. Dette er det derimot tid for å gjøre noe med, og de slipper sin første fullengder i forkant av turneen det her søkes om midler til.

Pow Pow består av:
Thomas Aslaksen – trommer
Anders Bjørke – bass
Sigurd Thomassen – vokal, gitar
Per Magnus Gundersen, gitar
Andreas Rutlin – gitar

Pow Pow er en spennende symbiose av suggererende elektronika og disco, og det instrumentelle bandet har hatt masse tid til å finne sin form, da de har spilt sammen i snart 7 år.  Det er likevel ikke før nå de gir ut sin første ordentlige fullengder, Fysisk Format slipper albumet i starten av september.

Bandet gjorde seg særdeles bemerket på årets by:Larm, der de spilte for et fullsatt Sentrum Scene. Jobben genererte flere sommerfestivaler, og de gjorde det bl.a. svært godt på årets Øyafestival, før de altså legger ut på releaseturné sammen med The New Wine.

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: