Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
OWMF 5november | Blå

Fredag 5. november:

Oslo World Music Festival:

150,- + avg/KL. 21:00/ID: 18

Gizelle Smith & The mighty Mocambos (UK/DE)

The Golden Girl of Funk

Oslo World Music Festival arrangeres i regi av Rikskonsertene og BLÅ er med i år og fra onsdag til lørdag med konserter og klubb.

Gizelle Smith er blant de hotteste navnene på funk-scenen akkurat nå. Den første singelen hennes “Working Woman”, ble en hit over natta og en club-favoritt blant funk & soul DJs over hele verden - blant annet den grammynominerte superprodusenten Kenny Dope, som gjorde en remix av låta. Etter tre smashing singler, ga Gizelle ut et helsstøpt album sammen med det respekterte Hamburg-baserte labelet og live bandet The Mighty Mocambos som enkelt og greit heter: “This is Gizelle Smith & the Mighty Mocambos” . Plata er som skapt for å herje dansegulvene, rotfestet i soulens gullalder samtidig som den er dristig og nytenkende nok til å kunne bli en klassiker.

Hun har blitt beskrevet som “The Golden Girl Of Funk”, og stiller i same klasse som de hippeste av de hippe kvinnelige vokalistene på deep funk-undergrunnsscenen. The Mighty Mocambos leverer også beste vare – sylskarp, clean, klassisk funky soul. Dette settet kommer garantert til å få fart på folk. Get da booty shakin´!
“Strong album – packs a serious punch”
Craig Charles Funk and Soul Show, BBC 6 Music

“Really amazing stuff, full of killers”
Nick / Record Kicks

Kjøp billett »

Kommenter: