Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
OWMF 6.nov | Blå

Lørdag 6. november:

Oslo World Music Festival:

150,- + avg/KL. 21:00/ID: 18

Pet Conspiracy (Kina)

Eksentrisk elektro-pop

Oslo World Music Festival arrangeres i regi av Rikskonsertene og BLÅ er med i år og fra onsdag til lørdag med konserter og klubb.

Pet Conspiracy gikk på scenen for første gang i 2007 og trengte ikke å gjøre mange konserter før de var den store snakkisen i Beijing.  Publikum elsket både det super-eksentriske, “over-the-top”-sceneshowet og blandingen av elektronika, sexy diskolåter og tyske cabaretsanger fra 1930-tallet. Snart hadde de en lang rekke seriøst utsolgte show bak seg og var blitt et av Kinas mest etterspurte festivalband.  
Pet frontes av vokalisten, Helen Feng, som flere ganger er kåret til en av Kinas kuleste rockevokalister og Huzi som er en av de mest respekterte elektronika-artistene i landet. De har med seg punktrommisen Edo, DJ Mary and barne-tv-dubberen Yun Yun som co-vokalist. I fjor sendte MTV China, det tyske musikkmagasinet “INTRO” og Radio Byte FM dem på Europaturne. De solgte ut flere hus og gjorde hele 13 konserter i fem land - ikke dårlig tatt i betraktning at de ikke hadde sluppet en eneste singel i Europa ennå. Siden har de blitt spilt blant annet på CBC, Radio One og BBC. Debutalbumet ble sluppet i vår.
Ryktet skal ha det til at Pet kommer til bli bandet som setter Kinas nye musikkgenerasjon på kartet. Live-showet deres, er definitivt noe å få med seg. Vi lover at det blir høy spandex-føring og crazy moves!

The best show I´ve ever seen in my life
Blake Stonebanks, Nightlife editor City Weekend, Beijing

Beijings most stylish 80s retro chic band … Their combination of electroclash, disco, punk and outrageous outfits makes them a glamorous fashionable tour de force changing the once grungy chinese music scene.
Cosmopolitan  

In a scene where a lot of rockstars take themselves a bit seriously, Helen Feng´s out-and-out electro pop theatricality is a breath of fresh air.  Watching Pet Conspiracy… you´re guaranteed to get a great performance, and are more than likely… to learn a new dance moves or two.
Time Out

Kjøp billett »

Video:

Kommenter: