Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
11.nov | Bøyen Beng slippfest | Blå

Torsdag 11. november:

SLIPPFEST

CC:100/KL. 21:00/ID: 18

Bøyen Beng

SUPPORT: NORSK ROCK

bøyen beng feirer sitt album PERLE med 10 knallsterke nye låter og 23 år som kjerringa mot strømmen I norsk rock!!


bøyen beng er tilbake i kjent driv. Etter 23 år, fremdeles like løssluppen og utleverende, lever bøyen beng stadig opp til betegnelsen: kjerringa mot strømmen i norsk rock. For nye ører forhåpentligvis forlokkende fremmed.....for andre umiskjennelig böyen bengsk, uten nåde og tilbakeholdenhet. 10 markante og egenartede låter skrider i tur og orden frem...blinkende på en snor!

PERLE er bøyen beng`s 10ènde utgivelse. På sitt skeiveste og mest reflekterende er PERLE soundtracket fra et levet liv. Personlige opplevelser gjenspeiles i sanger som den episke SOLVOGN, med fortellinger fra København`s Christiania, og i den prog/mytologiinspirerte LOKE. Med låter som INNTIL DEG og i tittellåten PERLE, understrekes fremmedfølelsen med nedtonethet og akkustisk instrumentering. Der hvor BOMBE, bøyen beng`s forrige album, var desperat og sarkastisk, er PERLE sår og ydmyk. Likevel...galskapens anarki har alltid vært noe av bøyen beng sitt
varemerke, både som middel og mål, og på PERLE uttrykkes dette særlig i låter som SPONTAN`go og SIRKUS YOTTA. Komposisjonene er kompromisstløst frie og kanskje nettopp derfor er bøyen beng`s like vanskelig å finne i samtidig norsk rock.

Ubeskjedent og pretensiøst!

Purister av alle slag bør derfor advares: PERLE imøtekommer ingen rigide krav til sjanger og estetikk, verken innen pønk, progrock eller folkemusikk. God lytting og velkommen tors. 11 nov.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: