Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Trash Kassett | 12.nov | Blå

Fredag 12. november:

Månedlig klubb:

100,-/KL. 22:30/ID: 20 år

Klubb Trash Kassett pres.: Drolian (Beatbox)

Dj Christian Scharning

Christian Scharning gjøre sitt ytterste for å bringe deg til festens mest ekstatiske øyeblikk. Klubb Trash Kassett serverer alltid en deilig brukerdose med moro, apestreker og glede!

Nok en deilig brukerdose med fest, moro og glede ligger klar og venter på nettopp deg og dine lepper! Klubb Trash Kassett smeller av ny smellbonbon nå på fredag 12. november.  Mixen er dansbar, mens sjangerblandingen er total. Du er bare svett og digg! Så ta deg et velfortjent bad, finn frem sminkepungen og din beste t-skjorte. Klubb Trash Kassett fikser resten.

Dessuten byr vi på beatboxerguru Droolian, i serien gøy med kropp. Sist var det stor suksess med minimoro m/ Sigrid Bonde Tusvik og Else Kåss Furuseth. Hvem sier at man må ha platespillere for å ta av på klubb. Vi utforsker natten med andre alternativer.

Klubb Trash Kassett er Blås mest tilgjengelige klubb. Både hipster folket samt deres store/lille-søstere kan nyte dette. Kast alle hemninger og ambisjoner. Det er lov å kline i krokene.

Og HEI! Se også opp for KLUBB TRASH KASSETT pres. Miss Harmonica den 10. desember!

Billett kjøpes i døra

Kommenter: