Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
13.nov | Thelma & Clyde | Blå

Lørdag 13. november:

releasekonsert

CC:100/KL. 21:00/ID: 20

Thelma & Clyde + Jonas Alaska

Elektronisk popduo med trip-hop og rock i ryggsekken. Thelma and Clydes debutalbum "White Line" slippes 8.november 2010 og er mikset av Jan Bang og Erik Honorè, mest kjent for sine remikser av artister som Brian Eno og David Sylvian.

I løpet av ett år har de sluppet en ep, blitt anbefalt på urørt utallige ganger, og blitt tatt under vingene til radioguru Harald Are Lund på P2. Nå er de klare for by:Larm 2011!

Thelma & Clyde er en elektronisk popduo, Hanne Kolstø og Trygve Tambs-Lyche, som sampler fritt fra trip-hop og rock. Med utganspunkt i en trommeslagers musikalske skisser, skaper Thelma and Clyde en helt egen sound. Musikken baner vei i nye retninger og skiller seg fra de andre i samme landskap med Hannes underjordiske stemme og Trygves smarte sammensetning av beats. Thelma and Clyde er kjent for sine eksentriske liveshows der kostymer, dans og video er visuelle virkemidler. Lydbildet er en blanding av mørke, svevende popsekvenser og sterkt dansbare rytmer.

Slippet av "White Line" markeres med konserter på Sørlandets Kunstmuseum i Kristiansand fredag 5.november og på Blå i Oslo lørdag 13. november.
Thelma & Clyde skal ut på en lengre turnè både i Norge og Tyskland i forbindelse med by:Larm2011.

Billett legges ut snart

Kommenter: