Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Torgny Slipp | Blå

Fredag 19. november:

Slippfest for Chameleon Days:

120,-/KL. 21:00/ID: 20

Torgny Amdam

+ klubb med Todd Terje og DiskJokke

Da er det duket for slippfest for Torgnys debutplate Chameleon Days! Vi gleder oss til å høre låtene i live-tapning med rå musikere som Torgny har med seg. Etter konserten kan vi skilte Todd Terje og DiskJokke som aldri spilt sammen før.

De som trosset Stooges-nostalgien på årets øyafestival og fikk med seg Torgny-konserten i stedet, forteller om bra lys, videovisninger og islag av performancekunst , alt rammet inn av Torgnys egenrådige musikk fra Chameleon Days, som du kan lese mer om her : http://www.nrk.no/lydverket/hamskiftet/ og her http://www.musikknyheter.no/record/7337

På toppen av det hele vant videoen til Torgny Amdams “The Only Game”, regissert av Emil Trier pris på BIFF i Bergen som beste musikkvideo i Skandinavia. Se den under.

Etter konserten kan vi skilte med det som kanskje er den mest oppsiktsvekkende DJ-lineup i landet denne fredagskvelden. Kuskene er ingen ringere enn Todd Terje og DiskJokke. De har aldri spilt sammen før og er en av våre aller fineste eksportvarer uansett hva Music Export Norway måtte mene.  No Joke!

Kjøp billett »

Video:

Video:

9IgXCBKIf7A&feature=related

Kommenter: