Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Sunkissed i november | Blå

Lørdag 20. november:

Månedlig klubb:

150,-/KL. 22:00/ID: 20

Sunkissed:
Dinky [Coccon.net]

Blå + Gul

“...for lack of a better parallel, the city's Hacienda Club” - PitchforkMedia.com.  Sunkissed is the musical world of g-HA and Olanskii.

Sunkissed serverer enda en lekker berlinerbisken. Og dét med god grunn! Dinky vever sine Chilenske røtter rundt rundt Rittersporten og tryller fram vakker magi på dansegulvet. Opptil flere ekspedisjoner har returnert fra døskernes høyborg med salighet i blikket, nå er hun endelig tilbake i Oslo!

DINKY [Cocoon/ Chile]
Of Norway LIVE
g-HA & Olanskii
Vinny Villbass
Dj Gaute
Rasmussen
Henri Le Coq
[+ visuelt] Tilo & Evelina

Dinky [Cocoon.net]
Alejandra Iglesias aka Dinky er en tøff dame med stålkontroll bak spakene. Originalt fra Chile, med lengre fartstid i New York før hun landet i Berlin, har hun bygd seg opp et solid rykte som dj siden 90 tallet. Hun er regelmessig inventar på Circo Loco, Cocoon og fast hus dj på Panorama Bar. Ingen dårlig CV bare det. Hun har også en rekke utgivelser på samvittigheten, deriblant Cocoon hit'en 'Acid In My Fridge' og fire album som inkluderer kritikerroste 'Anemik' (Wagon Repair) som tok 15 plassen i Fact Magazines kåring av 2009's beste album. For ikke å glemme at hun driver Horizontal etiketten og har signert en perlerad av dj mikser for Crosstown Rebels, Cocoon og Fact Magazine. Dinky har rocket brakka i Oslo et par ganger før, men endelig får vi sluppet henne løs på Sunkissed.

Of Norway [live]
Nå går det veien for de iherdige studio-soldatene Lil Wolf & Chris Lynch. Med nylig utgivelse på Afro Art (forøvrig remixed av vår egen Vinny Villbass), samt kommende EP'er på toppetasje-label'ene Connesieur og Darkroom Dubs lukter det endelig internasjonalt gjennombrudd. Men godteriskåla er ikke full, for i 2011 kommer remix av Silicon Soul på selveste SOMA. Dubba og energisk med akustiske stråhatter stiller de på Sunkissed med live-oppsett el complexico.
www.ofnorway.no / pressebilde: http://ofnorway.no/vegard/press/OfNorway07.jpg

Vinny Villbass
Sunkissed's tredje bein har den siste tiden markert seg på kartet også i Berlin med sine klubbkvelder Stop!Dancing og Kontiki Tivoli, i tillegg til nevnte remix av Of Norway på Afro Art. Tydelig preget av tysk folkemusikk og diskjokkebandturne i oktober, blåser nok Villbassen liv i trompetene nok en gang.

Gaute
Den notoriske platekjøperen og arrangøren Gaute har også sin fortid i Berlin og teften utløses jevnlig på diverse Osloklubber eller gjennom hans superheltvirke i OsloLive. En varm ildsjel og stor pådriver for scenen i Oslo. Det er på tide at denne mannen blir hørt som den kremtoppen av en dj han er.

Rasmussen
Dette begynner å lukte kvalitet i mellomeuropeisk forstand, for selv Rasmussen har koblinger til CurryWurst-metropolen. Med fartstid i Sunkissed på 4 år brenner mannen inne med en dansbar gullgruve. En musikalsk døråpner i begrepets rette forstand.

Henri Le Coq
Ene halvdelen av Corpus Gemini er særs aktiv i dumpa i Brenneriveien. Enten det er som en produksjonsvirvelvind, halv-sveis mellom baren og dj boksen på uteserveringa, eller stødig bak spakene på Sunkissed. Herr Henrik har også lang fartstid rundtom i hovedstadens festival og festliv, og er fast inventar på Oslo Live.

Neste Sunkissed : lørdag 11 desember : 20 år med apa i tårnet aka g-HA!

Billett kjøpes i døra

Video:

Kommenter: