Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
25.nov | Jesse Malin | Blå

Torsdag 25. november:

BLÅ & GOLDSTAR PRESENTERER:

cc:130+avg./KL. 21:00/ID: 18

Jesse Malin
& the St. Marks Social

Rufsete rock & roll. Etter tre kritikerroste soloalbum var New York-rocker Jesse Malin klar til å takke for seg, Musikalsk sett, altså.

Dagene som frontmann for hardcoretrioen Heart Attack og glampunkerne D Generation, samt syv år som flittig turnerende soloartist, var i ferd med å bli nok. Etter et helt år uten noen form for spilling ble han så tilbudt å lage musikk til en film om forfatteren J.D. Salinger. For å gjøre en lang historie kort ble ikke dét noe av, men han endte uansett opp med de to låtene "The Archer" og "Lonely At Heart". Rundt dem bygget Malin det som skulle bli fjerdealbumet Love It To Life, en rufsete rock & roll-utgivelse skrevet i kjelleren til Avenue A-vannhullet Hi-Fi. Misantroper, hyklere og hipstere er hovedpersonene, med tematikk som spinner rundt botsgjørelse, natteliv, kjærlighetssorg og overlevelse - kjente temaer for tilhengere av Malin, her framført med desperat, fengende optimisme.

Du ville ikke gå glipp av Jesse Malin & The St. Mark’s Social på Blå den 25. november.

Kjøp billett »

Video:

Video:

Video:

Kommenter: