Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
The Twelves | Blå

Torsdag 2. desember:

130,- + avg/KL. 22:00/ID: 20

The Twelves (BRA) - AVLYST - BLIR KLUBB JOLLY = GRATIS

Grunnet kulde og snøras i Paris kommer ikke The Twlves seg til Oslo. Alle fly til Oslo er kanselert. Vi beklager på vegne av moder jord. Kjøpte billetter refunderes der de er hentet ut. Klubb Jolly spiller som satt opp og klubben er gratis!

Duoen har hatt en enorm hype det siste året og superstjernene slåss om å få bandet til å remikse låtene deres. For tiden fokusererde på eget album, og på BLÅ kommer de til å gi publikummet en god blanding egne låter og live remiksing = dansegaranti!

The Twelves faller under kategorien "dj-bloggeband" som remikser og har slått igjennom før de har gitt ut no. De gjør seg kjent via ¨mikse for kredible acts og får en buzz. Fallhøyden blir stor, noen feiler, men The Twelves har vi klokketro på. Justice, Diplo, Designer Drugs, Fred Falke og Alex Metric for å nevne noen. The Twelves sitt lydbilde er varmt som Brasil iblandet nymotens disko og ny-elektronika.

“Best reason to shut up and dance at SXSW” Spin Magazine

Som oppvarmere og avsluttere har vi fått med oss Klubb Jolly som opererer med navnet Jollybaluba når de de spiller @ BLÅ

Kjøp billett »

Video:

Video:

Video:

En kommentar:

  1. 1.

    Bulldozer Media Ltd. » Archive » The Twelves – Back In the European Spotlight:

    15. November 2010, kl. 16:07

    [...] Blå, Oslo (NORWAY) [...]

Kommenter: