Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
AKKS | Blå

Mandag 6. desember:

AKKS samspillkonsert:

60 / 40 for medlemmer /KL. 20:00/ID: 18

Here Comes Alice, Public Affairs, Foxwalk, Erased & Replaced++

++ Belated Bitch, Pleksijass, On Fire og The Jazzy Jivers

Det er bare å holde av 6. desember i kalenderen. Da er det endelig tid for at bandene fra høstens samspillkurs hos AKKS Oslo slippes løs på verden. Denne gangen er det åtte band som skal i ilden, så her blir det musikk fra dørene åpner til langt utpå kvelden. Den fantastisk gøye konserten med det trauste navnet trekker vanligvis fult hus, så kom tidlig og sikre deg en plass aller fremst.

Here Comes Alice
Here Comes Alice er et risikoprosjekt. Vi plukket opp instrumentene for første gang i september 2010 og begynte å øve sammen seks uker senere. 6. desember gjør vi vår aller første konsertopptreden - for deg på Blå. Ta med gode venner og et spann med godvilje. Vi bringer låter av The Primitives og The Cranberries.

Vokal: Eva-Britt Hansen
Trommer: Agnete Syrtveit
Bass: Hilde Aarflot
Gitar: Cathrine Hellesøy

Public Affairs
Public Affairs er et rebelsk undergrunnsband som spiller rock med 80-talls vibber, og med et snev av pønk og en liten dose ska. Bandet henter inspirasjon fra The Ramones, Talking Heads, The Cure og PJ Harvey, og tror på sigaretter, grafitti og anarki. De gjør opprør mot overvåkningsstaten og purken og får selv russerne til å skjelve i knærne. Vær forberedt på revolusjon, galskap og faenskap når Public Affairs entrer scenen på Blå 6. desember. DIY.

Foxwalk
Foxwalk - og andre revestreker du ikke har hørt maken til. Nina på
trommer, Camilla på bass, Grete på vokal&gitar.

Eraed & Replaced
”Det hviskes om bandet Erased & Replaced i Oslos undergrunnsmiljø. De som vært heldige nok til å se de opptre før, vet hva de har å vente. Erased & Replaced stiller med Julie Eriksen på trommer, Mika Meienberger på bass, Hanna Berg-Nilsen på gitar, Marie Hebrok på piano og vokalist Hanne Tosterud. Gå ikke glipp av den unike muligheten til å se dette bandet live. Minner fra tidligere konsertopplevelser vil utviskes og erstattes med nye etter å ha sett Eraced & Replaced for første gang. Kjente låter vil få nytt innhold. Stemningen vil bli like høy som lydnivået!”

Belated Bitch

-Spill en C? Hallo, jeg er nybegynner! Slik begynner Belated Bitch aller første øving. Noen få intense uker senere er de klare for å skape god hoppe-foran-scenen-stemning i publikum. -Det er i alle fall målet, ler de oppglødde jentene mens de hopper i takt i øvingslokalet. Musikken er bouncy svensk pop ispedd en god dose gammel jentepunk. Belated Bitch er Fride Hofseth og Margrethe Brusevold på vokal, Maia Mack på gitar, Aria Fet på bass og Cathinka Tanberg på trommer.

Pleksijass
Vi spiller og klimprer flott jass, improviserer på tross og på trass. Vi er syv feminine på perk, plank og line og sax og vokal, som gir gass.

Perkusjon: Kristin Viktoria R. Bjørnøy
Piano: Marianne Moen
Synth: Hedda Hassel Mørch
Gitar: Stine Hasle Langer
Sax: Synnøve Ludvigsen
Vokal: Kristine Husabø Hansen
Vokal: Nina Teigland

Mandag 6. desember kan du glede deg til afrikanske polyrytmer, komplisert klapping og jass på tross og trass.

ON FIRE
This jazz vocal group SMOKES YOU OUT & crave for more! With voices so WARM in different styles & exotic multi-cultured charms, NOONE feels cold in autumn! Get OBSESSED & BURNED with ON FIRE

The Jazzy Jivers

Lekent og lekkert, The Jazzy Jivers synger pop-jazz fusion som aldri før. Disse fire jentene vil garantert få deg med på en groove når de entrer scenen! Medlemmene i The Jazzy Jivers er Anette Sture Iversen, Elin Ericsson, Lise Marie Holt og Rebecca Bruu Carver

Konferansierer
TBA

Billett kjøpes i døra

Kommenter: