Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
LPB Julefest | Blå

Tirsdag 14. desember:

Tirsdager:

30,-/KL. 19:00/ID: 20 år

Litteratur på Blå leser julen inn med Ragnar Hovland og Anges Ravatn

+ Guro Von Germeten og Ingrid Møller

Hver Tirsdag kl. 19 inviterer Litteratur på BLÅ til debatter, samtaler og intervjuer på BLÅ. Vi skal ha plass både til den dype, trege samtalen om den litteraturen som står i fare for å drukne i dagspressens stadig høyere tempo, men også være et sted for de aktuelle debattene.

Litteratur på Blå vil feire jul, vintersolverv og høstprogramslutt – med dere! Det gjør vi på eneste mulige måte: vi inviterer nissen.

Til vår store glede kan vi avsløre at nissen til vanlig kaller seg Ragnar Hovland og er forfatter, dramatiker og oversetter. Ikke nok med det, han har utplassert en av hjelperne sine i Dag og Tid, og i ganske mange andre steder i den skrivende norske offentligheten. Hovland tar nemlig med seg Agnes Ravatn på scenen, og vi har bare en anelse om hva som kan komme til å skje. Sikkert er det iallefall at begge skal lese og samtale, om sine egne og andres tekster. Hovland har også lovet ukulelespill og opplesning av sin favorittjulenovelle.

Som en adventsgave avslutter sanger -og sangskriveren Guro von Germeten med musikk fra det røde trekkspillet sitt. Musikken på albumet Bad Dreams and Good Nightmares, som i stor grad består av Guro på vokal og trekkspill-spill, har blitt beskrevet som “kvalitet og original dristighet”. Guro blir senere i vinter å høre på Bylarm. Men vi får henne først i førjulsversjon, som en perfekt avslutning på en lang Litteratur på Blå-høst. 

I tillegg til nisser og gaver kan dere vente dere litterære forundringspakker, pepperkaker og julete brygg i glasset. Ingrid Møller spiller plater, og jula varer (minst!) helt til påske.

Billett kjøpes i døra

Kommenter: