Warning: Creating default object from empty value in /home/B/blaaoslo/subdomener/v2/wp-content/plugins/members/includes/functions.php on line 21
Tommy Fredvang 16.des | Blå

Torsdag 16. desember:

Slippfest:

100,- + avg forh / 150,- i døra /KL. 21:00/ID: 18

Tommy Fredvang

Tommy Fredvang bergtok det norske publikum da han sjarmerte dommerne i X-faktor med sin  enorme pop-talent,  “når du står på scenen , starter denne låta..,  du er en vaskekte popstjerne” (Jan Fredrik Karlsen). Tommy er kjent for sin karisma på scenen og evne til å skape god kontakt med publikum.

Denne høsten var Tommy igjen på de norske TV skjermene på TV2´s beste sende tid hvor han danser seg inn i hjertene til det norske folk på “Skal vi danse”.

Hans debut album ”From now on” er spekket med topp produserte selvskrevne låter med alt fra rolige ballader til poprock. Ærligheten i tekstene hans er slående og man blir sluppet helt inn i Tommy´s verden. Han har selv uttalt at dette er det mest personlige han noen gang har delt med andre og føler til tider at han gir ifra seg dagboken sin. Tommy er en profesjonelt utdannet artist som har studert på Paul McCartney skolen i Liverpool, der fikk Tommy en eksklusiv lansering av låten ”Wait for me” på Lipa`s eget plateselskap.  Den ble håndplukket av Robin Gibb, kjent fra hitmaskinen ”The Bee Gee`s”.

I kjølevannet av X Factor fikk Tommy stor suksess med låten “Wake Up Call” og  musikkvideoen ble plukket opp på den Canadiske musikkvideo kanalen BPM TV

Kjøp billett »

Kommenter: